Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 27 Ağustos 2014, Çarşamba 09:31:32 tarihinde eklendi. 343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURİYET HALK PARTİ’YE GELİNCE -

CUMHURİYET HALK PARTİ’YE GELİNCE

   Kılıçdaroğlu koltuğuna tutkalla yapışmış gibi duruyor. Kendi istemedikçe değişmesine imkân yok. Sayın Baykal Bey, bir kasetle bir anda silinince, gökten zembille CHP’nin başına inen Kılıçdaroğlu, AK Parti ile tam beş defa seçime girdi. Beşinde de seçimi kazanamadı.

            Sayın Erdoğan’a ikide bir “Diktatör”  bir parti başkanı diyen Kılıçdaroğlu, “Ben artık bu CHP’nin başında kalmayı hak etmiyorum.” deyip ilk yenilgisinde ayrılıp gitmeliydi.  Oysa dünyada bu böyle oluyor.

            Ama Kılıçdaroğlu koltuğunda oturmaya devam ediyor. Çünkü O’nun derdi seçimi kazanmak değil, ille de en baş olmak gibi bir hesabı yoktur. Ana muhalefet liderliği O’nun için önemli bir makamdır.

            CHP Genel başkanı, devlet protokolünde Başbakan’dan sonra geliyor. Forsu yerinde. Her Salı günü parti gurubunda yaptığı konuşması bütün televizyonlarda yayınlanıyor.  Her adımında kameralar karşısında. Birçok gazetede resimleri, her haberde görüntüleri yayınlanıyor. Bu durum O’na müthiş bir manevi tatmin veriyor.

            Devletin ana muhalefete yasal olarak sağladığı milyonlarca lira ödenek de çabası. Neyine gerek başbakanlık. CHP’ye başkan olarak kalmak, O’na yetiyor artıyor bile. Bir kere parti genel başkanı odlumu Kendi teşkilatını istediği gibi kurabiliyor.

            Kılıçdaroğlu 10 Ağustos’ta bir kere daha yenildi. Kendisini eleştiren partililer için “Hiçbiri siyasetçi değildir. Onları CHP’ye ben aldım.” diyebiliyordu. Parti genel başkanı olarak, adı ve niteliği hiç ortada yokken, bir kişiyi alıp milletvekili yapabiliyor. Bu güce bakın ve bir de demokrasiyi düşünün.

            Kılıçdaroğlu, “Ben istediğimi milletvekili yapıyorum.” Hiç sıkılmadan “Ben ikditara gelirsem ülkeye demokrasi getireceğim diyor. Güler misin ağlar mısın? İstifasını istemeye gerek yoktu. O kendiliğinden istifasını Genel Merkez’e ulaştırması gerekiyordu. Böylece CHP’nin Siyasi tarihine geçerdi diye düşünüyorum.

                                                                                              

                                                                                                         

 

                   

 

                       

                                                      

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek