Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 21 Ağustos 2014, Perşembe 09:20:06 tarihinde eklendi. 589 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayışı kopardık - Ertan Bayer

Kayışı kopardık

CHP’li bir milletvekilinin soru önergesine cevap veren Sağlık Bakanlığı, yaptığı açıklama ile hükümetin ülkeyi ne hale getirdiğini de istemeden itiraf etmiş oldu.

2002 yılında iktidara gelen hükümet, 2010 yılına kadar her şeyi sattıktan sonra iktidarını devam ettirmek için insanların yaşam tarzına müdahale etmeye başladı.

Bu müdahale öyle bir boyuta geldi ki Türkiye genelinde mahalle baskını tetikledi.

Sonuç olarak yaşananlara bir anlam veremeyen vatandaş kayışı kopardı. 2009 yılında Türkiye genelinde 3,5 milyon kişi psikolojik destek alırken 2013 yılında bu rakam 3 katı arttı. Yaklaşık 10 milyon oldu.

Ancak, gerçek psikoloğa gitmesi gerekenler ise bu milyon kişiye kayışı kopartanlardı.  Maalesef onlar da aramızda yaşamaya devam ediyor. Kadın cinayetleri, trafik terörü, linç girişimi gibi olaylara kendilerini gösterirken mantık dışı kararlarıyla tüm ülkenin geleceğini karartıyor.

 Muhalefet partisi liderleri, toplum bilimciler belki düşünüyordur,”Bu halk kendilerine bu eziyeti yapanları hala niye iktidara getiriyor ?”  diye.

Fazla düşünmelerine gerek yok, cevap sağlık bakanlığının bu verilerinde saklı.  

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış gününe yaklaştığımız bu günlerde kalın sağlıcakla.

  •                          *                                  *

 

Not: Önümüzdeki hafta yazı yok. Kayışı koparmamak için bir hafta dinlenmek lazım.

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek