Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 22 Temmuz 2014, Salı 09:20:50 tarihinde eklendi. 330 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gördünüz mü, kahpe dünyanın kör gözünü? -

Gördünüz mü, kahpe dünyanın kör gözünü?

İsrail, Gazze’ye bomba yağdırıyor. Kadınlar ölüyor, ihtiyarlar ölüyor, çocuklar ölüyor.

Bu, eli kolu bağlanmış bir esire yapılan işkence gibidir. Sivil halkın yapabilecekleri hiçbir şey yok. Etrafı sarılmış. Ekmekte, ilaçta, en zaruri ihtiyaç maddeleride İsrail’in müsaade ettiği kadar giriyor. Bu toplu muhasara yetmiyormuş gibi birde sahip olduğu dünyanın en modern silahlarıyla tepeden vuruyor. Kumsalda oynayan çocukları avlıyor. Bilhassa “çocuk” meselesine dikkat çekmek istiyorum. “İsrail neden kadınları ve çocukları daha çok öldürüyor?” Anlatayım. Çünkü “Kadın demek, ana demektir”. O, çocuk yapar, büyütür. Böylece ileride İsrail’in başına bela olacak nesiller gelir. Henüz büyümemiş, evlenmemiş bir çocuk veya gençte aynen öyledir. İleride büyüyecek, evlenecek çocukları olacak, nesilleri devam edecektir. Yani bugün bir kadın veya çocuk öldürürsen bir asır sonraki yüz kişiyi yok etmiş olursun. Siyonist’in hesabı budur. Onun için kumsalda oynaşan çocukları ve evlerindeki kadınları vuruyor, öldürüyor. Zaten o kadın, Siyonist şıllığı da açıktan söylüyor ya. “Bütün kadınları öldürelim” diye.

Kahbe dünya ise tam kör.

İsrail’in etrafına bir bakın, Mısır yanında, Suudi Arabistan yanında. İran’ınkisi tam bir kayıkçı kavgası. Zaten tarifinde bütün savaşları Müslümanlarla olmuş, hiçbir kafire tek bir kurşunu nasip değil. Diğerlerini hiç sayma, onlar zaten kendi dertlerinde. Tek, Türkiye var. Bizim Başbakan yırtınıp duruyor ama ne yapsın? Davos’ta söylemişti “Siz insan öldürmeyi çok iyi biliyorsunuz. Plajda çocukları nasıl öldürdüğünüzü gördük…

Siyonist’in yüzüne katilliğini çarpan başka bir lider çıkmadı bu güne kadar.

Onun içinde yeryüzündeki gizli, açık bütün Siyonist ve Mason dostları bizim Başbakanın aleyhindeler. “Bu adamda nereden çıktı, ikide bir bizi rezil ediyor…” diye düşünüyorlar. Bizim Başbakanın bu pervasızlığı yüzünden, bütün Arap Krallıkları çekemiyor. Mısır’daki İsrail yanlısı darbeciler ifrit oluyorlar. Amerika’daki, Avrupa’daki Siyonist dostu Masonları zaten saymaya gerek yok.

Ya bizdeki Siyonist dostlarını ne yapmalı?

Onlarda bizim Başbakanın sesini kısabilmek için gece gündüz iş başındalar. Ah bir düşürebilseler. Ah bir kaybettirebilseler, Ah bir sesini kısabilseler. İşte şu ekmekciyide! O yüzden arayıp buldular. İslam işbirliği genel sekreteriyken, şu İsrail dostu ve de Amerika korumalı krallarla çok iyi diyaloğu var idi. Zaten Mısır’da doğdu, büyüdü. Kahire’deki Eleser Üniversitesi’nde okudu. Mısır’ın şimdiki diktatörü Sisi ile aynı iklimde yaşadı. Otuz beş yaşından sonra Türkiye’ye geldi. Şimdide birilerinin Cumhurbaşkanı adayı. Ah bir seçtirebilseler. İsrail’in çevresindeki en rahatsız eden çatlak sesi kısmende olsa kısmış olacaklar. Ama Türk Milleti büyük millettir. Öyle ekmekle falan aldanmaz. Bazıları Siyonist’in ve Mason’un önünde taklalar atmaya devam etsede, Türk Milleti eğilmez. Zaten bunuda seçimlerde hep beraber göstereceğiz.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek