Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 28 Haziran 2014, Cumartesi 09:24:23 tarihinde eklendi. 1174 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP'DE SEÇİMLER , ZÜBEYDE HANIM PARKI , VETERANLAR BASKETBOL TAKIMI - Metin Dikener

MHP'DE SEÇİMLER , ZÜBEYDE HANIM PARKI , VETERANLAR BASKETBOL TAKIMI

MHP'nin çok değerli ilçemiz başkanı Sn. Ayhan Aksakal'ı hem çok severim hemde partisindeki fevkalade çalışmalarından dolayı takdir ederim.  MHP'nin Lüleburgaz Belediye Başkanlığı seçiminde partisinin Belediye Başkan Adayı Sn Murat Mahir Altan ile beraber yıldızının parladığını da net bir şekilde söylemek istiyorum önümüzde Milletvekili seçimleri var. Ben siyasetin içinde değil yakınında bile değilim ama bildiğim futbol tabiri ile saha içinde takımların yaptıkları nefes kesen mücadeleyi oynadıkları olumlu ve güzel futbolu attıkları nefis golleri net bir şekilde görüyorum ve diyorum ki önümüzdeki milletvekili seçimlerinde MHP bu çalışması devam ederse Kırklareli'nden bir milletvekili çıkarabilir. Kırklareli'nin  CHP, AKP ve MHP olmak üzere her partinin bir milletvekili olabilir. MHP'nin çok değerli başkanı sevgili kardeşim Sn. Ayhan Aksakal'a gülerek takılıyor bende sizden aday adaylığımı açıklıyorum. Sn. Ayhan Aksakal'da gülerek neden olmasın ağabey her vatandaş gelip partimizde ben adayım diyebilir. Bu anlamlı ve güzel söze ne denir ? Fakat ben MHP'nin belediye başkanlığı seçimlerinde fevkalade çalışmalarını gördüğüm ve de bu çalışmalar sonunda partisinin 3 binlerden 20 binlere yükselten ve bu şekilde partisini 2. Sıraya getiren Lüleburgaz Belediyesinde 7 meclis üyesi ve vilayetimizde bir genel meclis üyesi ile il ve ilçemizde temsil edilmesini sağlayan bu başarıda başkan Sn Ayhan Aksakal ile pay sahibi olan Hürfikir gazetesinin sahibi ve değerli kardeşim Sn Murat Mahir Altan adına ben feragat ediyorum. MHP'de bu güzel çalışmaların devamını diliyorum.

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Orta parkta Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım heykelinin en güzel ve münasip yere konması için belediye başkanımız Sn. Emin Halebak maiyeti ile yer için titizlik ile çalışıyor. Nerede olsun diye mütaalası yapılıyor. dikkatimi çekti gittim tabii birazda merak ettim. Sonra mı ? Belediye başkanımız en iyi yer olarak gördüğü yerde kazı başladı. yolda geçen bir vatandaşta burası neden kazılıyor diye o da merak etmiş bana soruyor. Metin ağabey burası neden kazılıyor? bende birden şey galiba Osmanlıdan kalma burada define varmış onu arıyorlar vatandaş gülerek yanımdan ayrılırken Metin ağabey hakikaten sahi mi ? bende gülerek tabii sahi sahi aslında buraya yakışacak güzel bir havuz yapılıyor. 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Lüleburgaz veteranlar basketbol takımımıza müjdeli bir haber vermek istiyorum. Ve de diyorum ki Türkiye profosyonel basketbol liginde oynayan ve de oynadığı ligte sayı kralı olan çok klas bir basketbolcuyu kadronuzda görmek ister misiniz ? Bu basketbolcuyu transfer etmek istermisiniz ? tiyo vermesi benden bu çok önemli transferi gerçekleştirmesi de sizden. Merak ettiğiniz bu basketbolcu bugün Lüleburgaz Vakıflar Bankasının çok değerli müdürü sevgili kardeşim Sn. A. Şahin Güllüdağ ben Lüleburgazspor'un kurulduğu ve Türkiye profosyonel ligine girdiği 1967 yılında Lüleburgazspor'unda nefis bir basketbol takımı vardı. Lüleburgaz'da o yıllarda kapalı spor salonu olmadığı için Lüleburgaz Basketbol takımı maçlarını Kırklareli'nde oynuyordu gece gittiğimiz zevkle izlediğimiz bu basketbolu bırakın Lüleburgazspor bile zor günler yaşıyor.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek