KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 20 Haziran 2014, Cuma 09:20:17 tarihinde eklendi. 511 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yahu! Bizim neden teröristlerimiz yok!? -

Yahu! Bizim neden teröristlerimiz yok!?

Nedir bu çektiğimiz? Irak’ın kuzeyinde biraz işler bizim açımızdan yoluna girer gibi oldu. Petrol çıkarmaya, boru hatlarımızdan nakletmeye, paraları milli bankalarımıza yatırılmaya başlandı.

Hop, karşımıza şeytanlar çıktı. Irak’a ticaretimiz arttı, ihracatımız ikinci sıraya yükseldi. Irak karıştı. Suriye’de bizden yana bir gelişme başladı. Bütün şeytanlar gizli, açık karşımıza geçti. Mısır’da öyle, Libya’da öyle. Ulan bütün bu belalar bizi mi buluyor?

Tamam, dışarısı böyle, elimizden bir şey gelmiyor. Peki, içerisini napacaz? Köprü yapmak isteriz ayağa kalkarlar. Havaalanı, santral yapmak isteriz hayda yürüyün Taksim’e. Kalkınma hamlemiz biraz iğme kazanır, gayri safi milli gelirimiz artmaya başlar. Ülkemin doğusundan dumanlar tütmeye başlar. Araçlar, gereçler, iş makinaları yakılır. Görevliler kaçırılır. Ulan nedir bu başımıza gelenler? “Yaptırmayız, ettirmeyiz” diye meydanlara dökülenlere biraz su biraz gaz sıkmaya kalkarız.

Haydaaa, Avrupa’dan, Amerika’dan ve CHP’den sesler, itirazlar yükselir. Yahu nedir bu başımıza gelenler? Yok, yok arkadaşlar. Bu işte bir iş var. Bu kadar olumsuzluklar, bu kadar şeytan anlaşmış gibi hepsi de bize vuruyor. Bu iş, kendiliğinden olmaz. Bu kadar namussuz, bu kadar satılmış aynı noktada buluşamaz. Bunları bir planlayan bir evirip çevirip bizim üzerimize sürenler var. Eğer Hakkari dağlarında makine yakan teröristle, Taksim’de havaalanına itiraz eden eylemcinin hedefleri bu ülkeye zarar vermekte çakışıyorsa, eğer ana muhalefetin beyanlarıyla Avrupalı, Amerikalı emperyalistlerin demeçleri birbirine benziyorsa içimizdeki yakıp yıkanları aynı uslüple savunuyorlarsa, başkada fazla şahide ihtiyaç yoktur. Dışardakini de içerdekini de aynı masalar idare ediyor demektir.

Pekii, bizim böyle teröristlerimiz neden yok? Bir CHP milletvekili “IŞİD militanlarını bizim subaylar eğitiyor” dedi. Bende baya sevinmiştim “ne güzel, herkes gibi artık bizimde teröristlerimiz olacak” demiştim. Genel Kurmay yalanladı “yok öyle bir şey” dedi. Yahu benimkisi de bir saflıktı “CHP’nin sözüne ne inanırsın be aptal.”

Bir zamanlar Almanya’da “Badermenot” çetesi vardı. Bu haydutlar Almanya şehirlerinde eylemler yapar huzur bozarlardı. Güya Almanya’yı komünist yapacaklardı. Sonra ne oldu biliyor musunuz?

Alman polisi bunları yakaladı içeriye tıktı. Bir gece hepsi de intihar ettiler, Almanya kurtuluverdi.

Yahu nasıl oldu? Sayıları dokuz muydu, on bir miydi? Hepsi de bir gecede nasıl intihar ettirilir?

Eh orası Almanya, onlar yapar, kimsenin de gıgı çıkmaz. Yahu şu Alman dostlarımız bize de öğretseler ya “nasıl intihar ettirilir”i.

 

Bizdekilerde keşke hepsi birden intihar etseler de kurtulsak. Neyse, ben iddiamı tekrar ediyorum. Napıp yapıp bizde İngiliz, İsrail, ABD, Alman, Fransızlar gibi kendimize bağlı teröristler yetiştirmeliyiz. Aralarında mezhep kavgası mı olur, çevre falan kavgası mı? Oraları karıştırsınlar da naparlarsa yapsınlar. Adamların enerjilerinin çoğu nükleerden. Hiç itiraz edeni yok olur mu canım. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek