KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu yazı 29 Mart 2014, Cumartesi 09:28:16 tarihinde eklendi. 873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MURAT MAHİR ALTAN -

MURAT MAHİR ALTAN

30 Mart yerel seçimlerin yapılmasına çok az bir zaman kaldı. Seçim çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Aday gösteren partilerin başkan adayları yapacakları işleri listeler halinde tespit edip halkımıza anlatmaya çalışıyor. Seçime girecek adayların listelerini inceledim. Lüleburgaz’da 300’ü aşkın yapılacak iş varmış. Bu işler ciddi ve önemli işlerdir.

Lüleburgaz 20 yıl sonra 300 bin nüfusa ulaşacak bir şehir olacak. Sayın başkan adayımız Murat Mahir Altan, şehrimizin uzak geleceğini şimdiden görmüş ve ona göre yapılması gereken iş ve hizmetleri 139 ayrı kalemde ayrıntılı bir şekilde başarı ile tespit etmiştir. Sayın adayımız gerçekten mahir bir insanmış.

Sayın adayımız, kazandığı takdirde yapacağını vaat ettiği iş ve hizmetlerden bir kısmını özetle burada zikretmek isterim:  

Şehrin çöp ve alt yapı sorunlarını öncelikle halletmek, üniversite kurma konusu, Lüleburgaz deresinin ıslahı, içme ve kullanma suyunun artırılması, Belediyemize bir TV kazandırılması, her derece ve türdeki okullara her konuda yardımcı olmak, Katlı oto parklar yapmak ve trafik sorunlarının çözümüne yardımcı olmak, güvenlik kameralarını artırmak, semt pazarları ihdas etmek, Cenaze masraflarının belediyece karşılanmasını sağlamak, Çalışan annelerin çocukları için yeterli sayıda ve kalitede ücretsiz kreş sağlamak, belediye mezbahasını açmak, ihtiyaç sahiplerine burs temin etmek, amatör spor kulüplerini desteklemek gibi daha nice hizmetleri sayabiliriz.

Sayın Murat Mahir Altan, azimlidir ve kararlıdır. Cesur ve inanç sahibidir. Yepyeni bir Lüleburgaz yaratacaktır. Halkımız O’na inanıyor ve güveniyor. Kendisi bu güne kadar yaptığı her işte olduğu gibi bütün yeteneklerini kullanarak başarılı olacaktır. Dürüst bir Siyaset, devlet adamı ve lider olarak hizmet sunacaktır. 

Sayın Murat Mahir Altan, güler yüzü ve tatlı dili ile her türlü güçlüğü yenecektir. Kendisi tutamayacağı sözü vermez, vaatte bulunmaz. Verdiği söz kendisi için bir onurdur. Halkımıza güvenerek aday oldu. Halkı mahcup etmeyecektir. Gündüz oturmadan, gece uyumadan ölesiye bitesiye çalışacaktır.

Seçimi kazanacağına inanıyor. O’nu önce Allah’a, sonra Lüleburgaz seçmenine emanet ediyoruz.    

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek