Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 07 Nisan 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1297 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toplantı yok yeni üye çok

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın dün yapılması planlanan Pazartesi toplantısı yapıldı. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaadin Güncer; “Partiye gelen çok üyemiz var. Ancak Milletvekili adaylarımız bu pazartesi Vize’ye gidip teşekkür ziyareti gerçekleştirecekler. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü de burada olacaklar. Milletvekili adaylarımızın seçim büroları kurulana kadar partimizin Pazartesi toplantıları devam edecek.” Dedi.
Toplantı yok yeni üye çok

Güncer, CHP Kırklareli  İl Örgütü’nü milletvekili adaylarını üye bazında ön seçimle belirlemesini partiye olan ilgiyi arttığını belirterek; “Ön seçimin ardından partimize bir hafta da yaklaşık 100 kişi üye olmak için müracaat etti.  Partimiz olan bu ilgide üye bazında ön seçim kararının büyük etkisi var” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek