Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 31 Mart 2015, Salı 09:38 tarihinde eklendi. 924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ehliyetsiz sürücü iki kişiyi ezdi

Edirne'de bir aracın geri manevra yapması sonucu iki kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.
Ehliyetsiz sürücü iki kişiyi ezdi

Edinilen bilgiye göre, sürücülüğünü E.K'nın yaptığı 22 EC 191 plakalı otomobil, Abdurrahman Mahallesi'nde araç park alanına girmek için geri manevra yaptığı sırada marketten çıkan Ayşe Özdemir ve torunu Aslı Özdemir'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalarak yaralanan Ayşe Özdemir ve torunu olay yerine gelen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada polis ekipleri ehliyetsiz sürücüyü gözaltına aldı.

Kaza anı ise çevredeki güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kayıtlarda, boş olan araç park alanına girmeye çalışan otomobil geri manevra yaparak hızını artırıyor. Bu mevkiden elindeki poşetlerle geçen babaanne ve torununun aracın altında kalması ve kazayı görenlerin olay yerine koşturması gözüküyor.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek