Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Mart 2015, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1010 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TYSD’de de coşkulu kutlama

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD)’nin 87. Kuruluş yıldönümü hem genel merkezde hem de Lüleburgaz’da kutlandı.
TYSD’de de coşkulu kutlama

Genel Merkez’de ki kutlamada TYSD’nin Lüleburgaz Şube Başkanı Aynur Ertem ve 25. Yıl hizmet ödülüne layık görülükten 10 yılı geçen üyeleri de plaketlere layık görüldü.

TYSD Lüleburgaz Şubesi önceki gün Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan Çamlı Beylik Restaurant’ta 87. Yıl  Kutlama Günü yapıldı.

Programa eşi Gülhan Halebak ile birlikte katılan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Hizmet plaketine layık görülen TSYD Lüleburgaz Şubesi üyelerine plaketlerini sundu.

Lüleburgaz’da 2016 yılının  Kadın Yılı İlan edildiğini de belirten Emin Halebak, TYSD’nin üyelerini tebrik ederken kadınlarla ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgilendirmede bulundu.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek