Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Mart 2015, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 967 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnaf Kefalet Başkanı Özkan’a teşekkür etti

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz ile birlikte Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Esnaf Kefalet Başkanı Özkan’a teşekkür etti

Başkan Açıkgöz, maçta sakatlanan Lüleburgazsporlu futbolcu Kadir Akkuş’un İzmir’de yapılan ameliyatının masraflarını üstlenen Başkan Özkan’a hem kulüp hem de Kadir’in ailesine adına teşekkürlerini iletti. Açıkgöz “Fahri Özkan’a yapmış olduğu vefakârlık için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Başkan Özkan da “Futbolcu kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başkanımız ve Yönetimine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek