KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 24 Mart 2015, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehmet Aslan Lüleburgaz’a geldi

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan sinema sanatçısı Mehmet Aslan, 22 Mart Pazar günü Lüleburgaz’a gelip MHP İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
Mehmet Aslan Lüleburgaz’a geldi

Parti binasına gelen Mehmet Aslan,  İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Kırklareli Milletvekili Aday Adayları Halil Abanoz ile Göksel Okumuş, Kadın Kolları Başkanı İlkay Mergen İbiş ve partililerce çiçeklerle karşılandı.

“Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan hükümete dur demek elimizde”

Parti binasında konuşan Aslan, Türkiye’nin her yerini gezdiğini belirtip “Son zamanlarda yaşananlar bizleri üzmektedir. Bu topraklar için canları veren, toprağın altında kefensiz yatan şehitlerimizin kemikleri PKK terör örgütüne verilen tavizlerle sızlatılmaktadır. Terörist başının açıklamaları televizyonlarda canlı yayınlanırken PKK bayrakları açanlar, içimizi sızlatmaktadır. Tüm bu yaşanan kahredici olaylara milletimiz sandıkta cevabını verecektir. Bu vatan bizim ve şehitlerimizin hatırasını kirletmeyelim. Gerekirse kapı kapı gezelim, kapıdan kovulursak bacadan girelim ve ülkemizin geleceğinin karartılmasına izin vermeyelim” dedi. Lüleburgaz’dan gelecek her türlü yardım talebine de açık olduğunu söyledi. Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Abanoz ve Okumuş’a başarılar diledi.

Konuşma sonrasında Mehmet Aslan, partilerle birlikte önce Lüleburgaz Türk Ocakları Şubesi’ni ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Türkiye’nin geleceğini kurtarmak için tek çaresinin MHP’ye oy vermek olduğunu söyleyip destek istedi.

Ziyaretler sonrası Mehmet Aslan Lüleburgaz’dan ayrıldı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek