Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Mart 2015, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 1845 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GAZETEMİZ İMTİYAZ SAHİBİ MURAT MAHİR ALTAN; “Adaylık müracaatım olmadı”

Kamuoyunda bir süredir yer alan 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde, milletvekili adayı olacağıma dair söylentilerle ilgili, açıklama yapma gereği oluşmuştur.
GAZETEMİZ İMTİYAZ SAHİBİ MURAT MAHİR ALTAN;  “Adaylık müracaatım olmadı”

Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili adaylığı başvuru süresi, 18 Mart 2015 Çarşamba (dün)  günü itibariyle sona ermiştir.

Kamuoyunda yer aldığı üzere, aday olduğum şeklindeki tüm söylentiler gerçek dışıdır.  Ne teşkilatlar nezdinde, ne de genel merkezimize hiçbir müracaatım olmamıştır.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde şahsım ve teşkilatım olarak büyük bir gayret sarf edilmiş; kimilerine göre başarılı, kimilerine göre de başarısız olarak değerlendirilen bir sonuçla tamamlanmıştır.

Bizler; bu süreçte, her iki görüşe de saygı duyarak, eleştirilere kulak asmadan, çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ettik. 

Çünkü; bizler kendimiz biliyorduk.  Kim ne derse desin Lüleburgaz tarihinde hiç alınmamış bir MHP oyu almıştık.  Yüzde 30’lara yaklaşan bir oy oranı ile seçimlerden çıkmış, halkımızın büyük teveccühünü kazanmıştık. 

Belki de; ne yerel de, ne de genelde iktidar gücünün elimizde olmaması sebebiyle son 48 saatte seçimleri kaybetmiştik.  Ama artık şunu çok iyi biliyorduk. “Teşkilatların ziyaret edildiği değil, teşkilatların inanarak, sarılarak halka indiği her seçimde başarı kaçınılmaz bir sonuçtur.”

“Seçimleri kaybettiniz” gerçeğinin dışındaki tüm eleştirilere, bu şekilde gülerek geçtik, ama saygı gösterdik, ders çıkartmaya çalıştık.

Artık şunu çok iyi biliyorduk. 

Temsiliyet hakkını istediğimiz halkımıza yüzünüzü dönmezseniz, teşkilatlar ile yetinmeyip, kendisini halkına adamaya hazır insanlarla yola çıkarsanız başarı kendiliğinden gelecektir.

Bu bilinç ile seçim öncesi ve sonrasında inandığımız yoldan hiçbir zaman çekilmedik.

 Lüleburgaz bünyesinde çalışmalara devam ettik.

 Halkımızın seçim sonucunda verdiği mesajı çok iyi görerek, ilk günden bu zamana kadar çalışmalarımızı sürdürdük.

Aynı dönemde, yaklaşan genel seçimler nedeniyle de halkımızın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaştık.

Gerek tabandan,  gerekse farklı görüşlerden çok sayıda vatandaşımızın, bizleri Kırklareli Milletvekili olarak görmek istediklerine şahit olduk.

 Her birine kendi ideallerimizi ve hayallerimizi anlatmaya çalıştık.

 Bu istek ve dileklerden her zaman şeref ve onur duyduk.  Gördük ki; yerel seçimler sürecinde halkımıza anlatmak istediklerimiz noktasında başarılı sayılabilmişiz.

Bu şeref ve gururla,  şahsımın idealleri noktasında, vatandaşlarımıza gerçek hedeflerimizin yerel yönetimler olduğunu sürekli anlatmaya çalıştık.  Hayallerimizin; yerel yönetimler noktasında hala devam ettiğini izah etmeye gayret gösterdik.

Gelinen noktada, şahsım adına hedeflerimin ve hayallerimin arkasında koşmaya devam edeceğim. Bu sebepler nedeniyle, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adaylığı müracaatında bulunmamayı uygun görüyorum. Bu süreç içerisinde; gerek şahsıma gerekse teşkilatımıza açık bir şekilde dilek ve temennilerini dile getiren, bizleri o yüce makama layık gören tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek