Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 18 Mart 2015, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 885 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gündoğdu: “6 binde aldık 28 bin bıraktık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Vecdi Gündoğdu, ”CHP Merkez ilçe Başkanlığı görevinde iken belediyeyi tekrar partimize kazandırdık.6 bin olan oyumuzu 28 bine çıkarttık.” dedi.
Gündoğdu:  “6 binde aldık 28 bin bıraktık”

Gündoğdu CHP’ye ne zaman üye olduğunu ve ne görevler yaptığı hakkında kısa bilgi vermesinin ardından konuşmasına şöyle devam etti, ”Cumhuriyet Halk Partisi’ne gençlik yıllarında üye olarak ilçe veil başkanlıklarını yaptım, üst kurultay delegeliğinde sizleri Ankara’da temsil ettim.

Hatırlayın 1999 yılında partimiz baraj altında kaldığında partimize gelerek ilçe yönetimine girdik. İlçe yönetinden sonra kaybetmişolduğumuz seçimlere baktık ve dolayısıyla hep birlikte işe sarılarak .ok başarılı işlere imza attık. 2003 yılında ilçe başkanı olduk 2004 yılında kaybetmiş olduğumuz belediyeyi hep beraber geri aldık.” dedi.

 

“6 BİNDE ALDIK 28 BİN BIRAKTIK”

Gündoğdu merkez ilçe başkanlığında göreve geldiğinde 6 bin oy aldıklarını fakat yaptıları çalışmalar ile birlikte oy sayılarını 28 bine çıkarttıklarını ifade ederek,”Merkez ilçede ki oyumuz 6 bin oyla başkanlık yaptım b en merkez ilçe başkanlığını bıraktığımda oy sayımız 28 bindi.

Burada yapılan toplantıya bakıldığında sizlerin gözlerinde Kırklareli’de 3-0 genel de ise iktidarı görüyorum bunu hep birlikte başaracağız. Ön seçimde Vecdi Gündoğdu’ya oy verirseniz iyi bir idareciye, iyi bir örgütçüye, olağan üstü başarılara imza atmış, kendinize oy vermiş gibi hissedeceksiniz. “ ifadelerini kaydetti.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek