Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 14 Mart 2015, Cumartesi 09:04 tarihinde eklendi. 1011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lider son anda kurtuldu

Bandırmaspor – Kırklarelispor : 2-2
Lider son anda kurtuldu

Bandırmaspor – Kırklarelispor : 2-2

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırklarelispor 13 Mart Cuma günü grup lideri Bandırmaspor’a konuk oldu.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Sarper Barış Saka, Burak Ergin Gözütok, Musa Yılmaz ve Cihan Burgaz hakem heyeti yönetti. Son 20 dakikaya deplasmanda attığı iki golle 0-2 önde giren Kırklarelispor maçtan beraberlikle ayrıldı.

Maçta 4 kırmızı 3 sarı kart çıktı

Kartların havada uçuştuğu maçta Bandırmaspor takımından Onur Bektaş oyunda yalnızca 1 dakika kalabildi. Gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Seyircisiz oynanan maçın hemen başlarında 10. Dakikada Kırklarelisporlu Enis Çeliksu hakemin gösterdiği kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 26. Dakikada Hasan Türk attığı golle Kırklarelispor’u deplasmanda (0-1) öne geçirdi. Hasan Türk attığı golden 15 dakika sonra rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı Kırklarelispor’un (0-1) galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarı maçın 52. Dakikasında Onur Garip attığı golle takımının ikinci golünü attı ve Kırklarelispor (0-2) öne geçti. Maçın 55. Dakikasında oyuna giren Bandırmasporlu Onur Bektaş bir dakika sonra gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 69. Dakikada  ev sahibi ekip Hakkı Şimşek’in attığı golle skoru (1-2) yaptı. 78. Dakikada ise  Kırklarelispor’dan Cemal İşleyen kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 79.dakikada ise Bandırmasporlu Eren Görür takımının ikinci golünü attı ve ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. (2-2)

Kırklarelispor geçen hafta da Tepecikspor karşısında üç puanı uzatma dakikalarında kaybetmişti.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek