Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 12 Mart 2015, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 1176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan; “Kofçaz unutulmuş ilçe olmaktan kurtulacak”

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Mimar Turabi Kayan, önceki gün Kırklareli’nin Kofçaz ilçesini ziyaret ederek burada bulunan parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Turabi Kayan; “Kofçaz unutulmuş ilçe olmaktan kurtulacak”

Kayan, Kofçaz’da önce CHP Kofçaz İlçe Başkanlığı’nı ardından da Kofçaz Belediyesini ziyaret etti.

Kofçaz’da CHP Kofçaz İlçe yöneticileri, Kofçaz köylerinden gelen muhtarlar ve parti üyeleri ile görüşen Kayan, Kofçaz’ın ve Kofçaz köylerinde yaşayanların sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

Kofçaz ve Kofçaz köylerinde yaşayanların sorunlarının giderilmesi için elinden gelen göstereceğini belirten Turabi Kayan, “Parti üyelerim beni milletvekili adayı olarak görevlendirdiğinde, halkımız beni milletvekili olarak görevlendirdiğinde Kofçaz unutulmuş ilçe olmaktan kurtulacak” dedi.

 CHP Kofçaz İlçe Başkanı ile birlikte  Kofçaz Belediyesini ziyaret eden Turabi Kayan ilçe merkezinin sorunları ile ilgili olarak görüşmelerde bulundu.

İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Turabi Kayan esnafın AKP  iktidarında büyük sıkıntılar yaşadığını çözümün CHP  iktidarında olduğunu vurguladı.

ilçe merkezi ziyaretinden  sonra, Kofçaz'ın köylerini ziyaret eden Kayan, orman köylüsünün sıkıntılarını çok iyi bildiğini,  sorunların çözümüne dönük çalışmalar yapacağını sözlerine ekledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek