Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Mart 2015, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 1918 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nden yeni bir Akademi

Lüleburgaz Belediyesi yerel ve uluslararası iki ayağı bulunacak Bisiklet ve Motosiklet Akademisi için düğmeye basmaya hazırlanıyor.
Lüleburgaz Belediyesi’nden yeni bir Akademi

Planlanan Akademi hakkında bilgiler veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet ve Motosiklet Akademisi için proje hazırlıklarına başlandığını ve projenin Trakya kalkınma Ajansı’na sunumunun yapılacağını belirtti. Halebak “Gelişmiş ülkelerde bisiklet ve motosiklet kullanımının hayli yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Bir ülkenin gelişmişliğinin ölçütleri arasında yer alan bisiklet kullanımını Lüleburgaz’da yükseltmek, insanlarımızın bisiklet kullanımını teşvik etmek için böyle bir akademi kurmayı düşündük. Akademi ile birlikte kentimizde bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını, insanlarımızın bisiklet ile spor yapmalarını hedefliyoruz. Ayrıca uluslararası alanda da haritalara işlenecek Akademi sayesinde yurtdışından buraya gelecek bisikletçi ve motosikletçileri ağılayacak ve misafir edeceğiz. Böylece uluslararası düzeyde de Lüleburgaz’ın tanıtımı yapılacak ve kentimizdeki turizm de canlanacak” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek