Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Mart 2015, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 2350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Kasım Ortaokulu Masa Tenisinde İl Şampiyonu

4 Mart Çarşamba günü Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapılan yıldızlar masa tenisi il birinciliği müsabakalarında 8 Kasım Ortaokulu Takımı tüm maçlarını kazanarak İl Şampiyonu oldu.
 8 Kasım Ortaokulu Masa Tenisinde İl Şampiyonu

Çok çekişmeli maçların oynandığı ortaokullar arası masa tenisi maçları sonucunda İl Şampiyonu olan  8 Kasım Ortaokulu Takımı İlimizi  Türkiye Şampiyonası grubunda temsil etmeye hak kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni  Hüseyin Dülger; “Okulumuzda masa tenisi çok sevilmekte olup alt yapımız  iyi bir şekilde gelişmektedir. Küçükler masa tenisi takımımız da geçtiğimiz günlerde il birinciliğini kazanmıştı. Masa Tenisi Antrenörümüz Yaşar Kanbir ile uyum içerisinde çalışarak bu başarıyı önümüzdeki yıllara taşımak istiyoruz. Aynı zamanda okul idaresinin bize sağladığı imkan ve desteğin başarımızda payı büyüktür. Okulumuza masa tenisinde 2 şampiyonluk yaşatan sporcularımızı kutluyor, yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek