Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 05 Temmuz 2012, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 1189 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu, “TMO Pazar günü de alım yapacak”

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin Pazar günü de alım yapacağını belirtti.
Kesimoğlu, “TMO Pazar günü de alım yapacak”
Kesimoğlu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Toprak Mahsülleri Müdürlüğünün buğday alımlarını sadece 5 gün yapması pek çok çiftçi açısından sorun yaratıyordu. Çarşamba günleri Pazar kurulduğu için TMO alım yapamıyordu, Pazar günü de iş mevzuatı nedeniyle alım yapılmıyordu. Toprak Mahsülleri Ofisi Kırklareli Şubesinin alımlarını ve Kırklareli Ticaret Borsasındaki alımları yerinde inceleyen CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklarelili çiftçileri mağdureden 5 gün alım uygulamasını yerinde tespit etti” dedi.
Çarşamba günü alım yok!
5 gün alım nedeniyle oluşan mağduriyeti ortadan kaldırmak üzere harekete geçen Kesimoğlu’nun girişimleri üzerine sorundan haberdar olan Kırklareli Belediyesi Çarşamba günü alım yapılmasının önündeki engeli kaldırdı.
TMO Kırklareli Şube Müdürü İhsan Çakır ve TMO Genel Müdürü Mesut Köse ile görüşen Kesimoğlu çiftçilerin mağduriyetlerini aktararak taleplerini iletti.
Kesimoğlu açıklamasının devamında, “İş mevzuatı gereği haftanın her günü alım yapamayan TMO, Kesimoğlu’nun girişimiyle alım yapmadığı günü Pazar olarak değil Çarşamba olarak belirledi. Böylelikle artık TMO Kırklareli’de 6 gün alım yapacak.Yani alımlar Pazar da dahil olmak üzere Çarşamba günü dışındaki her gün gerçekleşecek. Çarşamba günü de vatandaşlarımız rahat rahat Pazar alışverişlerini yapmaya devam edebilecek” diye konuştu. Alımların Pazar günü de yapılacağını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Mehmet Kesimoğlu alımların çiftçilerimize hayırlı olmasını diledi. Haber Merkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek