Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Şubat 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1514 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de temayül CHP’de aday tanıtımı

1 Mart 2015 Pazar günü AK Parti ve CHP’nin kalbi Kırklareli Merkez’de atacak.
AK Parti’de temayül CHP’de aday tanıtımı

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı Kırklareli Merkez’de bulunan Paşa Cafe’de  temayül yoklaması yapacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan temayül yoklaması için Lüleburgaz’dan da araç kaldırılacak. Yaklaşık 600 delegenin oy kullanacağı temayül yoklamasına Lüleburgaz’dan 180 delege katılacak.  AK Parti mevcut Kırklareli  Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı olan Şenol Gürşan ile AK Parti Kırklareli eski İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz temayüle girmeyecek.

Milletvekili aday adayları Akın Kamacı, Türker Yörükçüoğlu,  Şuayyip  Akkır, Servet Bedir, Ümit Günay Kayhan,  Volkan Göç,  Kadriyer Kahraman Tokat,  Aytaç Aksoy ve Cem Duran temayül yoklamasında delegelerin karşısına çıkacak.

CHP Kırklareli İl Örgütü ise Esnaf Düğün Sarayı’nda aday  tanıtım toplantısı yapacak.  Saat 14.00’de başlayacak olan toplantıya daha önce CHP Genel Başkan adayı olan Muharrem İnce’de katılacak.

Kırklareli Merkez’den  CHP Kırklareli mevcut Milletvekili  ve CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Turgut Dibek, Vecdi Gündoğdu, Tuna Soykan, Gülay Tülüş, İnci Tunç,  Rabia Çakmak, Lüleburgaz’dan Zeki Akın, Hakan Dedeoğlu, Tansel Barış, Tayfun Erel, Turabi Kayan, Özgür Kaya,  Üntaç Güner, Babaeski’den de  Fikri Karaca  CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olarak aday tanırım toplantısında partililerin karşısına çıkacak.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek