Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Şubat 2015, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 3325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan; “Sera Bitkisi Değilim!”

Turabi Kayan CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada neden CHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu şöyle açıkladı.
Turabi Kayan; “Sera Bitkisi Değilim!”

“Önden çelmelendim, arkadan tekmelendim, yandan yumruklandım ama hızımı hiç kesmedim. Çünkü sizlere hizmet etmek aşkıyla yürüyorum. Bu bölgenin yetiştirdiği değerlerden feyz alarak yürüyorum. Onların verdiği heyecanla, şevkle, azimle ve kararlılıkla koşuyorum.  Burası  Trakya'dır. Burası Balkan Yarımadası'dır. Bu bölge Büyük İskenderler’in, Şeyh Bedrettinler’in, Nazım Hikmet'lerin, Mustafa Kemal'lerin doğup yetiştiği yerdir.. Bu yörede yetişen insanların ortak özelliği!... sevgiye,  saygıya,  hoşgörüye dayalı. Üretmeye,  bölüşmeye,  paylaşmaya dayalı... İnsan onuruna haysiyetine en iyi yakışan rejimi kurmaktır. Bunun için çalışmış ve yaşamışlardır.  Ülkemiz karanlığa batıyor!...  Bizde kurtuluş hep batıdan gelmiştir.  Büyük Selçukluları’n en batısında Alpaslan…   Anadolu Selçuklular’ının en batısında  Osmancık (Osmanbey) Osmanlı'ların en batısında Mustafa Kemal Atatürk;  bölünerek ve çökerek batan ülkelerinin hep batısında  yetişmiş vatan kurtarıcı ve devlet kurucularıdır.  Şimdi sıra bizde...  Kırklareli'nde, sıra Trakya'da... yani bizlerde. Hukuktan nasibini almamış kanun, yasa tanımaz; yargıyı, yasamayı yürütmeyi elinde toplamış,  bürokrat yandaş,  emniyeti,  yargısı, valisi yandaş. Üniversiteleri yandaş. Emniyeti, yargısı, ordusu,  medyası,  işadamı yandaş olan bir iktidarın elinde sıkışmış, sıtmaya yakalanmış ülkemizin en batısında olan bizlere tekrar bir görev düşüyor!bu zor durumdan, bu cendereden ülkemizi çekip, çıkarmak..           ülkemiz yönetenler tarafından her zaman vergisi alınmış, alın terinden ve beyin terinden faydalanılmış.... fakat nimetlerinden yararlanmaya gelince itilmiş, kakılmış ve bir tarafa atılmış halkımızın sesi, nefesi , yüreği ve masaya vuran  yumruğu olmak için ve hakkını almak için Kırklareli'den Türkiye milletvekilliğine adayım.           Siz kadirşinas "değer bilir" halkımı uyutmak için değil uyandırmak için adayım. Emeğiyle geçinemeyen işçinin,  toprağından ve hayvanından kazanamayan köylünün,  yerini yurdunu terk eden orman köylüsünün, balıkçının sesi olmak için adayım.”dedi.

Ertan BAYER 

 

          

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek