Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Şubat 2015, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 3437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de 11 aday adayı var

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adayı müracaatları tamamlandı.
AK Parti’de 11 aday adayı var

 AK Parti Kırklareli İl Bakanlığı’ndan 11 aday adayı milletvekili adayı olmak için müracaat etti.

AK Parti mevcut milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Kırklareli eski İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’ndan istifa eden Türker Yörükçüoğlu, AK Parti Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Akın Kamacı, Şuayyip Akkır,  Servet Bedir, Ümit Günay Kayan,  Volkan Göç,  Kadriye Kahraman Tokat, Aytaç Aksoy,  Cem Duran AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri yaptığı açıklamada; “AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayları 1 Mart 2015 tarihinde Kırklareli’de yapılacak olan temayül yoklamasına katılacak. Mevcut Milletvekilimiz Şenol Gürşan ile eski AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz tüzük gereği temayül yoklamasına katılmayacak. 600 delegenin oy kullanması ile yapılacak. Son değerlendirmeyi AK Parti genel merkezi yapacak” dedi.

Ertan BAYER  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek