Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Şubat 2015, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taşımacılıkta bir ilke imza atıldı

“Şehiriçi yolcu minibüslerine araç takip ve kamera sistemi getirildi ”
Taşımacılıkta bir ilke imza atıldı

S.S. 105 Nolu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Mot. Taş. Kooperatifi’nce şehir içi yolcu minibüslerine araç takip ve kamera sistemleri takılmaya başlandı.

S.S. 105 Nolu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Mot. Taş. Kooperatifi Başkanı İsmail Akkoç, daha güvenli ve huzurlu aile ortamında ulaşım sağlamak adına çalışmalar yürüttüklerini ve bu araç takip ve kamera sistemleri sayesinde hem Lüleburgaz halkının hem de sürücülerin daha güvenli ve huzurlu olarak ulaşım imkânı bulacaklarını söyledi.

Türkiye’de bir ilke imza atmanın da sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Akkoç “Yönetim olarak 6 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Olağan Üstü Genel Kurul’da yapılan seçimde yönetimi devraldık.

Yapılan bu genel kurulda gündemde olmadığı halde Divan Başkanlığı’na Taşıma Yönetmeliği altında 14 maddelik önerge vererek bu yönetmeliğin en önemli maddelerinden olan ve Yönetim olarak ta bizim olmazsa olmazlarımızdan olan araçlarımıza araç takip ve kamera takılması ile ilgili maddenin de genel kuruldan geçmesini sağladık.

Evimizden uzaktayken cep telefonlarından evimizin kombisinin çalıştırılmasına kadar birçok şeye müdahale edecek kadar teknoloji gelişmiş iken bizler Şehir içi Yolcu taşımacılığı gibi önemli bir kamu hizmetini yerine getirirken artık 30 veya 40 yıl öncesinin zihniyeti ile şehir içi yolcu taşımacılığının yapılmaması gerektiği düşüncesindeydik.

Yönetim olarak en öncelikli hedefimiz, araçlarımıza araç takip ve kamera sistemlerini takarak araç içinde olabilecek her türlü tartışma ve diğer olayları görüntü ve kayıt altına alarak başta yolcularımız olmak üzere sürücülerimizin de daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda ulaşım hizmetinin yapılmasını sağlamaktı. Bu sebeple göreve geldiğimiz gibi geniş çaplı araştırma yaparak  bu konuda ülkemizin en söz sahibi firmalarından biri ile sözleşme yaptık. 20 Şubat 2015 tarihi itibarı ile de araçlarımıza araç takip ve kameralarımızı takmaya başladık. 105 aracımıza kameralarımızın takımı yaklaşık 1 hafta içinde tamamlanacaktır.

Bundan sonra da en yakın zamanda sürücülerimizi yolcularımıza nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgilendirmek amacıyla insan davranış bilimleri uzmanlarından yardım alarak seminerler düzenleyeceğiz. 

Sürücülerimiz bundan böyle sakal traşlarını olup kılık kıyafetlerine dikkat edecek ve halkımıza bir aile ortamında güvenli bir taşımacılık hizmeti sunacaklar. Yaptığımız çalışmalarla amacımız Kooperatifimizin ismini Şehir İçi Yolcu taşımacılığında en güvenilir ve en kaliteli hizmet veren bir kooperatif olarak duyurmaktır” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek