Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Şubat 2015, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 1354 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1 – 0 İnegöl Spor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, 14 Şubat Cumartesi günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda Bursa ekibi İnegölspor’u konuk etti.
Kırklarelispor 1 – 0 İnegöl Spor

Saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Emre Yıldırım, Onur İçyer, Murat Tekbaş ve Mehmet Kaftancı hakem heyeti yönetti. Her  iki takım da temkinli bir oyun anlayışı ile maça başlarken ilk yarı orta saha mücadelesi şeklinde gol pozisyonu olmadan 0-0 beraberlikle sonuçlandı. 20. Dakikada Kırklarelisporlu Hakan Güvençer rakibine yaptığı sert müdahale nedeniyle sarı kart gördü.

Maçın ikinci yarısı Kırklarelispor ataklarını sıklaştırmaya başladı. 60. Dakikada İnegölspor’da Yasin oyundan çıkarken yerine Ömürcan dahil oldu. 62. Dakikada da Kırklarelispor oyuncu değişikliği yaptı. Enis çıktı  ve yerine Göksel girdi. 67. Dakikada İnegölspor’dan Muhammet çıkıp yerine Mümin girdi. 75. Dakikada Kırklarelisporlu Hasan Türk sarı kart gördü. Maçın 83. Dakikasında oyuna 62. Dakikada giren Göksel Kırklarelispor’un beklediği golü attı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 88. Dakikada İnegölsporlu Bilal sert müdahalesi neticesinde hakemden sarı kart gördü. Aynı dakika içinde Kırklarelispor’da Hasan Türk oyundan çıkarken yerine Lokman girdi. 90. Dakikada Kırklarelispor’da Okan Derici yerini Hasan Can’a bıraktı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca zorlu mücadeleden tek golle galip ayrılan Kırklarelispor 3 puanın sahıbı oldu.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek