Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Şubat 2015, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 4469 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’de Necdet Tekin rüzgarı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde başta Lüleburgaz olmak üzere Kırklareli genelinde önemli bir çıkış yakalayan MHP, Genel seçimlerde de iddialı olduğunu gösterdi.
MHP’de Necdet Tekin rüzgarı

2002 yılında 57. Hükümet zamanında DSP’den Milli Eğitim Bakanlığı yapan Prof. Dr. Necdet Tekin’in MHP’ye geçeceği ve Kırklareli Milletvekili adayı olacağı haberleri tüm kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Prof. Dr. Necdet Tekin’in, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nde MHP’den 1. Sıra Kırklareli Milletvekili adayı olacağına kesin gözle bakılıyor.

 Konu ile ilgili olarak aldığımız bilgilere göre parti üyeleri  bu gelişmeleri “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Lüleburgaz’dan Belediye Başkan Adayımız olan Murat Mahir Altan 3 bin 500 olan oy oranını  19 bin 500’e çıkartmıştır.  Murat Mahir Altan’la birlikte bölgemizde güçlü bir yükselişe    geçen MHP’nin  bu yükselişini Eski Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Necdet Tekin’le birlikte  devam edeceğine  ve TBMM’ye en az bir milletvekili göndermeyi hedefliyoruz.” Şeklinde yorumluyorlar.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek