Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Şubat 2015, Salı 10:07 tarihinde eklendi. 3823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İkinci aday adayı Özgür Kaya

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı, dün parti binasında yapıldı. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in İsviçre’de olmasından dolayı toplantıyı İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel, Erdin Kurt ve Basın Sorumlusu Nihal Organ yönetti.
İkinci aday adayı Özgür Kaya

Toplantıda bir konuşma yapan  CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel, “İlçe Yönetim Kurulumuz’u sosyal medyada çok eleştiriyorsunuz. Parti Genel Merkez Yöneticilerimiz hiçbir aday adayına eleştiri yapılmamasını istiyor. O nedenle sosyal medyadan uzak durun” dedi.

Toplantıda söz alan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Hakan Dedeoğlu’da Lüleburgaz ve çevresinde gerçekleşen sel olaylarına dikkat çekti.

 

Lüleburgaz’da  25 Ocak 2015 tarihinde T Steak Hause Cafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda CHP Lüleburgaz’da bulunan mahalle komitelerinin aday adayı gösterdiği Özgür Kaya, dün CHP Lüleburgaz Pazartesi toplantısında aday adaylık teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Sevgili yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum Toprakları yağmalanmış,suları çalınmış,dünyanın en sulak ovasında,topraksız susuz ve işsiz yaşayan güzel KIRKLARELİ’nin güzel insanları sizlere SELAM OLSUN. Cam sanayinde, Eczacıbaşı’nda, Danone’de,  Tekstil Fabrikalarında canı pahasına üretim yapan aldığı maaşla çocuğuna kitap, elbise alamayan, her gün taşeron baskısı ve işten atılma korkusuyla çalışan gelecek güzel günleri yaratacak işçi sınıfı sizlere SELAM OLSUN. Lüleburgaz’da, Babaeski’de,Vize’de; Siftah yapmadan dükkanını kapatan,günde 14 saat çalışıp karşılığını alamayan,ömrünü dört duvar arsında geçirirken ,elektrik borcunu,su borcunu,vergi borcunun altında ezilen Esnaf kardeşlerim sizlere SELAM OLSUN .
Demirköy’de, Kofçaz’da, Pehlivanköy’de; Ürettiği ürünü satamayan,sattığında parasını alamayan, Fabrikada çalışan çocuğuna destek olmak için ayağına ayakkabı alamayan,tarlasından çok bankanın, tefecinin kapsında, ofisin sırasında bekleyen, hor görülen, hakir görülen nasırlı ellerle yarınlarını yaratan Çiftçi kardeşime SELAM OLSUN. Ömrünün en güzel yıllarını bu ülke için harcayan,30 yıldır hizmet ettiği devlet tarafından yok sayılan, aldığı emekli parasıyla geçinemeyen, kahvede çay içmeye cebinde parası yok diye hor görülen babalar, amcalar, dayılar sizlere SELAM OLSUN. Kırklarelin’de, Lüleburgaz’da, Pınarhisar’da; Okuldan aldığı diploması hiçbir işe yaramayan,fabrika kapılarında emeğini satmak için sıra bekleyen,yarından korkan hayatta kalmak ve yaşamak için bu şehri terk etmeye hazırlanan Genç kardeşlerim sizlere SELAM OLSUN. Gerek tarlada, gerek fabrikada, gerek iş yerinde ve akşam evinde günde 24 saat çalıştığı halde çocuklarına et alamayan,bayramlık alamayan, şiddet gören ve yok sayılan Analarımız, Bacılarımız, Kadınlarımız sizlere SELAM OLSUN. Bundan yıllar önce attığımız tohumlar her mahallede bir fidan oldu,büyüdü ağaç oldu ve bugün bir orman gibi kardeşçesine mahalle komitelerinde ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir aradayız. Birlikte başladığımız bu uzun ve çileli özgürlük yürüyüşü nihayet yeni bir aşamaya ulaştı bugün geldiğimiz noktada daha güzel yarınları yaratmak, zengin ve özgür bir şehir inşa etmek için, mahallelerde hep birlikte kurduğumuz HALK komiteleriyle büyük bir sorumluluğun altına giriyoruz;  Bir daha hiç kimse yatağa aç girmesin diye,bir daha analar,babalar ağlamasın diye  Şimdi yeter artık deme zamanıdır. Şimdi Ferhat olup dağları delme zamanıdır,
Şimdi Köroğlu olup şaha,padişaha başkaldırma zamanıdır. Şimdi Şevket olup Al Bayrağı,Yıldız Dağları’na dikme zamanıdır. Şimdi MUSTAFA KEMAL olup VATAN uğruna can verme zamanıdır. Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda hiç kimse aşağılanmasın,horlanmasın diye MUSTAFA KEMAL’in açtığı aydınlık yolda durmadan yorulmadan yürümek için,  yediğimiz ekmeğin içtiğimiz suyun hakkını vermek için, şanlı BAYRAĞIMIZ gönderden hiç inmesin diye 25.dönem Milletvekilliği seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırklareli Milletvekili ADAY ADAYIYIZ ! ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN,ALLAH SİZLERDEN VE BU BÜYÜK DEVRİMİN ŞEHİTLERİNE KARŞI BİZLERİ UTANDIRMASIN …” dedi.

Özgür Kaya konuşmasının ardından parti üyeleri ile birlikte Teknosa yanında bulunan seçim bürosunun açılışını yaptı. Özgür Kaya’nın seçim bürosunun açılışını partinin en yaşlı üyeleri Osman Çengelli (84) ve Hayri Demircan (77) yaparken gençlerin de yoğunluğu dikkat çekti.

Özgür Kaya’nın seçim bürosunun açılışına CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’ndan kimsenin katılmaması da şaşırtıcıydı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek