Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 03 Şubat 2015, Salı 10:07 tarihinde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP ' de ön seçim ve iktidar sesleri geliyor...

30.01.2015 tarihinde CHP Kırklareli teşkilatının düzenlemiş olduğu yemekte parti üyelerine ve diğer davetlilere yoğun ilgi vardı. Yaklaşık 1000 partili üye gönüllerince eğlendiler, bu arada aday adayları partililerle tanış/na fırsatı buldular. Çok sayıda partili milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, mahalle muhtarları, basın mensupları ve partili üyeler vardı.
CHP ' de ön seçim ve iktidar sesleri geliyor...

Bu arada CHP İl başkanımız Sayın Recep Zengin'i böylesine güzel bir organizasyona imza atarak, genel seçimlerin arifesinde tüm seçmene birlik beraberlik mesajları vermesi takdire şayandır. Seçilen salon toplantı için çok uygundu, yuvarlak masalar 10 kişilik hazırlanmış böylece herkesin birbirini görüp sohbet edebilmesi sağlanmıştı. Ufak tefek aksaklıkların dışında mükemmel bir yemekti.

Toplantıya katılan konuşmacılar güzel mesajlar verdiler, gelen misafirlerin içinde en kalabalık ilçe grubu Lüleburgaz'a aitti. Açılış konuşmasını il başkanımız Sayın Recep Zengin yaptı, arkasından Kırklareli belediye başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu çok güzel bir konuşmayla salonda ki tüm misafirleri coşturdu. Daha sonra milletvekilimiz Sayın Turgut Dibek konuştu. Onun konuşması da çok etkiliydi. Son konuşmacı CHP hukuk ve seçim işleri genel başkan yardımcısı Bülent TEZCAN' di o da bazı mesajlar verdi.

Saat 9:30 civarında salona Ergenekon davaları mağduru gazeteci Tuncay Özkan geldi büyük bir ilgi İle karşılandı tüm partilileri birlik beraberliğe davet etti. Sonuç olarak gece çok güzel geçti. İnşallah Lüleburgaz'da da böyle bir gece yapılması dileğiyle gelen tüm misafirlere saygı ve selamlarımı sunarım.

 

 

CHP eski ilçe başkanı Metin ZAĞRA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek