Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Ocak 2015, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ADD’den basın açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Lüleburgaz Şubesi’nce dün Kongre Meydanı’nda Adalet ve Demokrasi Haftası nedeniyle bir basın açıklaması düzenlendi.
ADD’den basın açıklaması

Basın açıklamasına CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ile Rasim Aslan, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  CHP, ÖDP ve İşçi Partilerle sendika temsilcileri katıldı.

ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Ülkü Güvenç’in  okuduğu basın açıklamasında “ 24 Ocak 1993’te öldürülen gazetece yazar Uğur Mumcu ile 31 Ocak 1990’da öldürülen Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümleri24 Ocak-31 ocak günleri arasındaki haftanın, demokratik kitle örgütleriyle birlikte “Adalet ve Demokrasi Haftası” olmasına karar verilmesinin üzerinden tam yirmi iki yıl geçti. 93 yılından beri düzenlenen hafta, ülkemizde demokrasi ve adaletin kurumsallaşması için el ele veren tüm demokratik yapılar tarafından etkinliklerle geçirilmektedir. ADD Lüleburgaz Şubemiz ülkemiz demokrasisine katkı sağlamak için çaba sarf eden Uğuru Mumcu ve kurucu Başkanımız Muammer Aksoy’u Adalet ve Demokrasi Haftası içinde adlarına ve mücadelelerine yakışır biçimde anmaktır” denilerek 22. Adalet ve Demokrasi Haftası’nda yargısız adalet ve adaletsiz hukuk düzeyinin son bulması istendi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek