Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Ocak 2015, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehdi Erginuğuzlu yeniden Başkan

Kurudere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Ocak Pazar günü Lüleburgaz Atatürk Mahallesi Kenar Caddesi No:96/1 adresindeki Dernek lokalinde gerçekleştirildi.
Mehdi Erginuğuzlu yeniden Başkan

Eski Başkan Mehdi Erginuğuzlu’nun tekrar başkanlık için aday olduğu Genel Kurul’a Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Müsteşar Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, İlçe Sekreteri Mustafa Lüleci ve Dernek üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklama yapılmasının ardından Divan Başkanlığı için Hüseyin Çırak, divan üyelikleri için de Muhammet Deniz Fidan ve Mehmet Ergincan isimleri önerildi. Oy birliği ile divan oluşturulduktan sonra Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem gereği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu Adnan Özbinek okudu. Raporun ibrasından sonra Kurudere Köyü’nü tanıtan film üyelere izletildi. Hesap raporunun okunup ibrasının ardından Denetleme Kurulu Raporu, Yeni bütçe taslağı okunup ibra edildi. Eski Başkan Mehdi Erginuğuzlu dernek üyelerinin oy birliği ile yeniden başkanlığa getirildi.

Üyelerin oy birliği ile yeniden başkan seçilen Mehdi Erginuğuzlu, tüm üyelere teşekkür etti. Erginuğuzlu “Ben ve ekibim Derneğimizi en iyi yerlere taşımak insanlarımıza hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Beni yeniden bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil: Mehdi Erginuğuzlu, Adnan Özbinek, Bilal Ergincan, Harun Özbudak, Fatih Çakır, Ersan Baycan, Yusuf Yıldızdal, Muhammet Erginuğuzlu, Muhammet Özpınar

Denetim Kurulu Asil: Ali Özbudak, İbrahim Özkartal, Fevzi Özyay

Yörükçüğlu  Erginuğuzlu’yu kutladı

Genel kurul sonunda konuşan müsteşar Yardımcısı Yörükçüoğlu da konuşmasında dernekçiliğin önemine vurgu yapıp yeniden Başkan seçilen Mehdi Erginuğuzlu ve ekibini kutladı. Başarılar diledi. Yörükçüoğlu, memleketine hizmet edebilme arzusunda olduğunu söyledi. Yörükçüoğlu “Kurudere Köyü bayrağına, vatanına ve dinine bağlı insanların yaşadığı, birlik ve beraberliği hat safhada olan bir köyümüz. İnşallah bu birliktelik artarak devam etsin. Olağan Kongrenizin hayırlı olmasını diliyor Başkan Erginuğuzlu ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek