Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Ocak 2015, Pazartesi 10:01 tarihinde eklendi. 1926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devlet Hastanesi’nde hem veda hem kutlama

Lüleburgaz Devlet Hastanesi çalışanlarınca önceki gün sabah T- Steak Hause’de Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Özbalcı’nın Diş Hastanesi’ne İdari Mali İşler Müdürü olarak atanması nedeniyle veda ve kutlama amaçlı bir kahvaltı düzenlendi.
Devlet Hastanesi’nde hem veda hem kutlama

Lüleburgaz Devlet Hastanesi çalışanlarının katıldıkları kahvaltı öncesi yaklaşık 12 yıl idarecilik yapan Özbalcı’ya çalışma arkadaşlarınca hediye verilip veda edildi.

Yeni görevinde başarılar dilendi. Hastane personeli, çalışma arkadaşlarının aralarından ayrılması nedeniyle hüzünlü olduklarını fakat onun adına sevinçli olduklarını belirtip Özbalcı’ya yeni görevinde başarılar dilediler.

 Özbalcı’nın yerine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak göreve gelen Nurgül Şandır’a da görevinde başarılar dilediler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek