Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 22 Ocak 2015, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Efeler diyarına gidiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelispor, 25 Ocak Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak.
Kırklarelispor Efeler diyarına gidiyor

Nazilli İlçe Stadyumunda oynanacak maç saat 13:30’da başlayacak.  İkinci yarının ilk maçında kendi evinde attığı 3 golle Kocaeli Birlikspor’u puansız evine gönderip moral bulan Kırklarelispor, deplasmanda da puan ya da puanlar almanın hesaplarını yaparken Nazilli Belediyespor da kendi evinde galip gelmek istiyor. Nazilli Belediyespor’un en önemli gol silahı Eren Açıkgöz takımı adına 9 gol attı. Eren geçen yıl Kırklarelispor’un formasını giymişti. Kırklarelispor’un gol silahı Onur Garip’in ise takımı adına şu ana kadar 10 golü bulunuyor. İki golcüden hangisinin maçta konuşacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Ev sahibi ekip 18 maç sonunda 27 puanla Kırmızı grupta 6. Sırada yer alıyor. Kırklarelispor ise 19 puanla 13. Sırada bulunuyor.

İki takım arasındaki ilk maç ise 1-1 beraberlikle tamamlanmıştı.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek