KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 22 Ocak 2015, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 2939 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YURTDIŞINDA YAŞAYAN HASTALAR ÖZEL MEDİKENT HASTANESİNİ SEÇTİ

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi, Lüleburgaz, Trakya ve Türkiye ile sınırlı kalmıyor.
YURTDIŞINDA YAŞAYAN HASTALAR ÖZEL MEDİKENT HASTANESİNİ SEÇTİ

Yurtdışında yaşayan  hastalarda artık Lüleburgaz Medikent Hastanesi’ni seçmeye başladı.

Lüleburgaz  Özel Medikent Hastanesi Hakla İlişkiler ve Kurumsal Satış Sorumlusu Yeliz Mert yaptığı açıklamada; “Yeni yıl ile birlikte yurtdışında yaşayan ve tedavileri için Özel Medikent Hastanesini  tercih eden hastalarımızın sayısında bizleri onurlandıran, gururlandıran oranda bir artış yaşıyoruz. Yurtdışından gelecek olan hastalarımızın tedavi programı önceden Uzman Hekimimiz tarafından planlanıyor. Hastamızın onayladığı tedavi takvimine uygun olarak havaalanından  VİP araç ile hastanemize transferleri  sağlanmaktadır.   Geçtiğimiz günlerde Avusturya' nın  Viyana  ve Almanya’ nın Münih şehirlerinden gelen hastalarımızın ameliyatları Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Koray Kır tarafından  başarılı bir şekilde yapılıp, iyileşme süreçlerinin ardından taburcu işlemleri tamamlanıp hastanemizden ayrıldılar. Türkiye'yi güzel hatırlamaları ve misafirperverliğimizi unutmamaları için hastalarımıza ufak hediyelerde verdik. Evlerinden kilometrelerde uzakta olan hastalarımıza aile sıcaklığını hissettirmenin sevinci içerisindeyiz." dedi.

 Şubat ayı içinde ve bahar döneminin  başlarında yoğun bir programlarının daha olduğunu belirten Yeliz  Mert, “Hastanemizde yenilenen ve yapımı devam eden bir çok alanımız ile hastalarımıza otel konforunda sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek