Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 05 Ocak 2015, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 9323 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AVM Eylül’de hizmete başlayacak

Lüleburgaz kent merkezi Öğretmenevi karşısında Köknar Kağıtçılık tarafından yaptırılan ve inşaatı hızla sürdürülen AVM 2015 yılının Eylül Ayı’nda hizmete girecek.
AVM Eylül’de hizmete başlayacak

AVM ile ilgili merak edilenleri gazetemize açıklayan Köknar Kağıtçılık firması Mimarı Fikret Mazlum, 2015 yılının Eylül Ayı’nda yapımının tamamlanması planlanan AVM’nin toplamda arsa hariç 17,5 milyon TL’ye mal olacağını öngördüklerini söyledi.

Mazlum “AVM’de 6 küçük ve bir büyük olmak üzere toplam 560 kişilik sinema salonları bulunuyor. Binanın bir katı oyun katı olarak faaliyet gösterecek ve içerisinde bowling salonu da yer alacak. Bir katı ise tamamen market ve yemek bölümü olarak hizmet verecek. Binanın yer altında da 3 katı bulunuyor ve toplam 7 kat olacak. Kısmetse 2015 yılı Eylül Ayı’nda AVM Lüleburgaz ve bölge halkının hizmetinde olacak” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek