Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Aralık 2014, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Yönetimi yenilendi

CHP Kırklareli il yönetimi önceki gün yenilendi. CHP İl Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu önceki gün de CHP Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.
CHP İl Yönetimi yenilendi

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin yaptığı açıklamada; “Sizlerinde bildiği CHP İl Başkanı Vecdi Gündoğdu Kırklareli Belediye Başkan aday adayı olduğu için   bir yıl İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Yönetim Kurulu’nda yapılan oylama sonunda İl Başkanlığı’na  ben seçilmişti. Aradan geçen süre içinde il yönetiminde yıpranma oldu. 2015  seçimlerine de güçlü bir il yönetimi gerekiyordu. Bu nedenle görevinden istifa ettim. Yönetim Kurulu’nda bulunan arkadaşlarla görevlerinden istifa ettiler. Saha sonra genel merkez beni yeniden il başkanı olarak atadığını bana bildirdi. İl Yönetimi’ni belirlemekle beni görevlendirdi. Ben de hazırladığım CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu listesini  Genel Merkez’e sundum. Genel Merkez’de bu listeyi onayladı. CHP Kırklareli  İl Yönetim Kurulu ile birlikte Merkez İlçe Yönetim Kurulu da yenilendi. Önümüzde hafta bir basın açıklaması yaparak CHP  Kırklareli İl Yönetim Kurulu’nu ve CHP Kırklareli Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nu halkımıza tanıtacağız” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek