Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 28 Haziran 2012, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ziya Kırklarelispor’a mı gidiyor?

Lüleburgazspor’un kaptanı Ziya’nın Kırklarelispor ile görüştüğü öğrenildi. Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta kötü bir sezon geçiren ve kümeye düşen yeşil-kırmızılı takımdan ilk transfer olan isim Sercan olmuştu.
Ziya Kırklarelispor’a mı gidiyor?

Lüleburgazspor’un kaptanı Ziya’nın Kırklarelispor ile görüştüğü öğrenildi.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta kötü bir sezon geçiren ve kümeye düşen yeşil-kırmızılı takımdan ilk transfer olan isim Sercan olmuştu.

Geçtiğimiz gün yapılması planlanan kongrenin de ertelenmesinin ardından gözler şimdi 2 Temmuz tarihine çevrildi. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil-kırmızılı takımda Ziya’nın da ayrılması gündeme geldi.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Kırklarelispor ile görüştüğü öne sürülen Ziya’nın yeşil-beyazlı takımla anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Lüleburgazspor’un kaptanlığını yapan genç futbolcunun yeşil-kırmızılı takımla sözleşmesinin bitmesinin ardından yeni sözleşme imzalamaması ve başka bir takımda oynama isteği Kırklarelispor’un da iştahını kabarttı. Ziya’nın önümüzdeki günlerde yeşil-beyaz yönetimle masaya oturacağı ve durumun netlik kazanacağı öğrenildi. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek