Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Haziran 2012, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 893 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli çıkartması ertelendi

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu “ 1 Temmuz 2012 tarihinde Meclis tatile giriyor. Ancak meclis tatile girmeden önce Pazar sabahına kadar bazı yasalar Meclis’ten geçecek. Genel Başkan Yardımcılarımız Meclis’te bulunacağı için kahvaltılı toplantımızı ileri bir tarihe erteledik. Bunu daha sonra paylaşacağız” dedi.
Kırklareli çıkartması ertelendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (T.B.M.M) 1 Temmuz 2012 tarihinde tatile girecek olması  CHP Kırklareli İl Örgütü tarafından 1 Temmuz 2012 Pazar günü düzenlenecek olacak  kahvaltılı toplantının da ertelenmesine neden oldu.

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu yaptığı açıklamada “CHP Kırklareli İl Örgütü olarak 1 Temmuz 2012 Pazar günü  Kırklareli’de kahvaltılı birlik ve beraberlik toplantısı  yapma kararı aldık. Bu toplantıya CHP Genel  Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Genel Başkan Yardımcıları  Faik Öztrak,  Erdoğan Toprak ve Nihat Markap’ı davet ettik.  Sayın Tamaylıgül ile Sayın Öztrak toplantıya katılacaklarını bizlere bildirdiler. Genel Başkan Yardımcılarımız Nihat Matkap ve Ertoğan Toprak’tan da cevap bekliyorduk. Bunun yanında toplantımıza Kırklareli Milletvekillerimiz,  İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığımız ile birlikte CHP Kırklareli İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurultay Delegeleri, İl ve ilçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını ağırlayacaktık. Ancak AKP gurubu tarafından oy çoğunluğu ile Meclis’in 1 Temmuz 2012 tarihinde tatile girme kararı alındı.  Bu nedenle Cuma ve Cumartesi günleri ile Pazar günü sabah 07.00’ye kadar  T.B.M.M.’de önemli yasalar ile ilgili görüşmeler ve oylamalar yapılacak. Genel Başkan Yardımcılarımızın da orada olması gerekiyor. Dolayısıyla sabah 07.00’de Meclis’ten çıkıp 09.00’da Kırklareli ’de olmaları imkansız. Bu nedenle kahvaltılı toplantımızı ileri bir tarihe erteledik. Belirlediğimiz tarihi daha sonra duyuracağız.” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek