Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 17 Aralık 2014, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 3181 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’ya üyelerden tebrik

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın önceki gün yapılan Pazartesi toplantısından söz alan parti üyesi Özgür Kaya, yaptığı konuşma ile üyelerden tam not aldı.
Özgür Kaya’ya üyelerden tebrik

Özgür Kaya yaptığı konuşmada üyeleri birlik ve beraberliğe davet etmişti.

İşte Özgür Kaya’nın yapmış olduğu konuşma; “Türk ordusuna kumpas kuranları gazetecileri hapishanelere dolduranları ADALET bir gün Herkes e lazım olur diye uyarmıştık, biz mazlumdan yanayız demiştik. Şimdi ise yeni bir döneme girdik ve son dönemin zalimleri, mazlum haline geldi ve bizler yine kim olduğuna kimliğine inancına bakmadan zalimin karşısında ve mazlumun yanında durmaktayız. Çünkü biz Adalet Mülkün Temelidir, Adalet olmazsa ülke olmaz vatan olmaz diyenleriz. Bütün bu olup bitenler bu ülkenin tek kurtuluşunun CHP iktidarında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Öyleyse yapmamız gereken iç kavgaları bir kenara bırakmak kişisel çekişmelerden vazgeçmek ve CHP iktidarını kurmak için sorumluluk almak ve ileri çıkmaktır. Uluslararası sermaye ve emperyalizmin Türkiye’de bu güne kadar yaptığı en gelişmiş organizasyonu olan AKP, faşist uygulamaları başlatmış, tüm muhalefeti bastırmış ve susturmuştur. TBMM’de  diğer muhalefet partilerini yedeğine almış türlü vaatler ve şantajla onları da hizaya sokmuştur. Ülkenin kozmik odalarına girilmiş tüm limanları satılmış tüm madenlerine el konulmuş ve millet adı konulmamış bir ekonomik kriz altında 11 milyon asgari ücretli ve 10 milyon kişilik işsizler ordusuyla fakr-u zaruri ret içerisinde bırakılmıştır. Tüm bunlardan daha elim ve daha vahim olmak  üzere memleket içindeki iktidar sahipleri ekonomik emellerini AKP ye bağlamış ve bir çok siyasetçi kişisel menfaatleriyle  AKP  benzemeye çalışmaktadırlar. Tüm bu ahval ve şerait içerisinde milleti kurtaracak olan yine milletin azim ve kararlılığıdır. Vatan tehlike altındadır, Komitacılar ayağa kalkmalı ve taşla sopayla bulamazlar ise kazmayla kürekle, nerede ne bulabiliyorsa Cumhuriyetini ve vatanını savunmalıdır. Tüm CHP’liler  komitelerde  toplanmalı partinin ve halkın öncüsü komitacılar halkın önünde yol gösterici ve aydınlatıcı olarak mesaine başlamalıdır. Kaybedilecek zaman kalmamıştır. Gün durup düşünmenin zamanı değil derlenip toparlanmanın ve ileri çıkmanın zamanıdır. Ey bu topraklarda yaşayanlar, bu topraklara vatan diyenler;  16 saat mesai yapan tekstil işçisi Ayşe,

Sigortasız çeltik işçisi Mehmet, Tefecinin faizi altında inleyen esnaf Ahmet,

Borçlarını ödeyemeyen Manifaturacı Cevdet, Atanamayan Hilal öğretmen,

Çocuklarına aylardır etsiz yemek yapan ev kadını Fatma AYAĞA KALK.

Ayağa kalk ve halk komitelerine katıl, yeniden başlat kuvva-yı. Artık durmak yok.

Artık ne korku, ne zulüm  Aç kollarını vatan, Yola çıktı kuvva

Yolumuz hayrola …”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek