Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 09 Aralık 2014, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1140 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ön seçim üye ile olacak

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
 Ön seçim üye ile olacak Toplantıya katılan CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin; “Ben Edirne’de yapılan bölge toplantısında Genel Başkanımıza CHP Kırklareli İl Örgütü’nün üye ile ön seçim istediğini söyledim.  Bu hafta ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek bu kararımız tutanak halinde Ankara’ya ileteceğiz” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’de yaptığı açıklamada; “Genel Merkez’den alınan karara göre milletvekili genel seçimleri ile ilgili yüzde 85 ön seçim, yüzde 15 atama.  Trakya’da partinin oy oranı yüzde 10’un üzerinde olduğu için ön seçim olacak. 29 Mart 2014  Pazar günü ön seçim olabilir” dedi.

İstifalar kabul edildi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaadin Güncer, “Geçtiğimiz hafta partimizde istifalar olmuştu. İstifaları kabul ettik.  Yedeklerden üye arkadaşlarımızı görevlerini tebliğ ettik. Bu hafta yönetim kurulu toplantımıza yeni arkadaşlarımız katılacak” dedi.

Bilindiği gibi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta Sevgi Kenar, Murat Başaran ve Neslihan Erken istifa etmişti.

İstifa edenlerin yerine yedek üyeler Mahmut Terzi, Cevdet Tezel ve Elif Tiryaki asil yönetim kuruluna geldi.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek