Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 27 Haziran 2012, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 2484 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Angus’ta 9 tutuklama

Angus cinsi ithal hayvan kesim ve satış işlemlerinde yolsuzluk yaptıkları öne sürülen ve aralarında Et ve Balık Kurumu yetkililerinin bulunduğu ve gözaltına alınan 15 kişiden 9’u tutuklandı.
Angus’ta 9 tutuklama
Geçtiğimiz gün İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yurt dışından ithal edilen angus satış ihalesinde usulsüzlük yaptığı iddia edilen ve gözaltına alınan Et ve Balık Kurumu yetkililerinin de içinde bulunduğu 15 kişiden 6’sı savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, 9’u da tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sabah saatlerine kadar süren mahkemede hakim sevk edilen 9 kişinin tutuklanmasına karar verildi. Mahkemenin bitimiyle birlikte tutuklanan 9 kişi Lüleburgaz ve Kırklareli Kapalı Cezaevlerine gönderildi. Tutukluların yakınları mahkeme tamamlanana kadar adliye bahçesinden ayrılmazken, kararın ardından sinir krizi geçirdiler.
Savcılıktan mahkemeye sevk edilen organize suç örgütü kurmak, usulsüz işlem ve yolsuzluk yapmak gibi 16 ayrı suçtan dolayı gözaltına alınan Et ve Balık Kurumu Ticaret ve Pazarlama Daire Başkanı M.Sami Cüceloğlu, Et ve Balık Kurumu Sakarya Kombinası İşletme ve Üretim Şefi Abdülkadir Demir, Et ve Balık Kurumu Sakarya Kombina Müdürü Zekeriya Güver, Et ve Balık Kurumu Lüleburgaz İşletme Müdürü İbrahim Karakuzu, Büyükkarıştıran Mezbahane işletmecisi Turgut İtikyıldırım, Ersin İtikyıldırım ve Erkan İtikyıldırım, Özel Veteriner Fatih Duran, Fatih Et Ürünleri Firma Sahibi Fatih Gülcan tutuklanarak Kırklareli E tipi cezaevine gönderildi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek