Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Aralık 2014, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1584 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İki devreli toplantıda 3 istifa

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün iki devre halinde parti binasında yapıldı.
İki devreli toplantıda 3 istifa

İlk devrede Genel Merkez’den gelen Genelge okundu.  EMEKLİ SEN’in eylemine destek verdikten sonra yapılan ikinci toplantı ise daha hararetli geçti.

CHP Lüleburgaz İlçe  Yönetim Kurulu Üyesi  Sevgi Kenar, Murat Başaran ve Neslihan Erken dün yapılan toplantıda görevlerinden istifa etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında iki devre halinde yapıldı.

Toplantının birinci devresinde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Genel Merkezi’nden gelen seçimlerle ilgili genelgeyi okudu.

Güncer; “Bize gelen genelgede Milletvekili aday adayı olmak isteyen İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin istifa etmeleri için son tarih 25 Aralık 2014 olarak belirtiliyor. Yani bu tarih örgüt içi istifa tarihi. Bun yanında diğer görevlerden istifa tarihinin 9 Şubat 2015, eğer yapılacaksa ön seçim tarihinin de 30 Mart olacağını düşünüyoruz” dedi.

Alaadin Güncer’in konuşmasının ardından tüm partililer saat 12.45’de EMEKLİ SEN Lüleburgaz tarafından Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına destek vermek üzere Kongre Meydanı’na gitti.

CHP’nin ikinci devre toplantısı saat 13.15’de başladı. Toplantının açılışının ardından sırası ile CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgi Kenar, Murat Başaran ve Neslihan Erken, “Ülkemizde gelişen olumsuz gelişmelere karşı partimizin yeterli politika üretememesi. Bunun yanında yönetimlerin CHP’nin yönetimi olmanı dışında aday adaylarını yönetimi gibi çalışması nedeniyle görevimizden istifa ediyoruz” dediler.

İstida eden Kenar, Başaran ve Erken istifa dilekçelerini ayrı ayrı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaadin Güncer’e sundular.

Güncer, istifa eden Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yerine getirilecek olan yeden yönetim kurulu üyelerinin isimlerinin bu hafta belli olacağını söyledikten sonra basına kapalı bir şekilde üyelere cevap verdi. CHP’nin toplantısı saat 14.00’de sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek