Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 29 Kasım 2014, Cumartesi 15:34 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Ankara’da çarpıldı

MKA Ankaragücü: 3 - Kırklarelispor -0
Kırklarelispor Ankara’da çarpıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kırklarelispor, 15. Hafta karşılaşmasında bugün Ankara deplasmanında MKE Ankaragücü’nün konuğu oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Hasan Avcı, Erdinç Kırıcı, Kamil Çetin ve Yiğit Arslan hakem heyeti yönetti. Ev sahibi ekip Ankaragücü maçın 43. Dakikasında Aytaç Öden’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Ankaragücü 73. Dakikada Mehmet Umut Nayir’in golüyle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Üç dakika sonra ise Mehmet Erdem Uğurlu takımını 3-0’lık galibiyete taşıyan golü kaydetti. Bu sonuçla ev sahibi ekip kendi sahasında aldığı 3-0’lık galibiyetle maçtan 3 puanla ayrıldı.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek