Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Kasım 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 2573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Operasyonun cirosu büyük oldu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından Lüleburgaz ve Kırklareli Merkezi’nde yapılan eş zamanlı operasyonda ele geçirilen esrar ve ekstazi hap dudak açıklattı.
Operasyonun cirosu büyük oldu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İlimiz merkezi ve Lüleburgaz İlçemizde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Kırklareli İl Merkezi ve Lüleburgaz İlçesinde Özel Harekat ve Çevik Kuvvet takviyeli toplam (550) personel ile 25/11/2014 tarihinde saat: 06:30 sıralarında torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satışı yapan şahısların yakalanmasına yönelik (43) ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda, (44) şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır. Bahse konu adreslerde dedektör köpeklerle yapılan aramalarda; 646 Gr. Esrar Maddesi, 128 Fişek Esrar Maddesi, 8 Paket 280 Gr. Kannabionid (bonzai) Sentetik Uyuşturucu, 15 Fişek Kannabionid (bonzai) Sentetik Uyuşturucu, 2 adet Uyuşturucu Madde Kullanımı ile ilgili olarak Şaşal Tabir edilen düzenek, 427 Adet Extacy Hap, 13 Adet Viagra Cinsel İçerikli Hap, 2 Adet hassas Terazi ( Uyuşturucu Maddeyi Tartmak için Kullanılan), 3 Adet Ruhsatsız silah, 1 Adet Kurusıkı Tabanca, 4 Adet Pompalı Av Tüfeği, 1 Adet 6136 SKM. giren Av Bıçağı, 5.600 TL Uyuşturucu Madde Satışında elde edildiği düşünülen para ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar gerekli yasal işlem yapılmak üzere 26.11.2014 günü adli makamlara sevk edilmiştir. Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam etmektedir.” Denildi.

Haber Merkezi 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek