Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Kasım 2014, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1065 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrasya Maratonu’nda bizde vardık

Türkiye’nin en büyük maraton organizasyonu olan ve aynı zamanda dünyada da önemli maratonlarından sayılan İstanbul Maratonu’nun 36’ıncısı geçtiğimiz Pazar günü yapıldı.
Avrasya Maratonu’nda bizde vardık

20 bine yakın sporcunun katıldığı bu dev organizasyonda ilçemizi maraton dalında Halil Aslan ,  15 km. kategorisinde ise Oğuz Kesimli, Emrullah Demirel ve Hacı Halil Osma temsil ettiler.

 

Maratoncu Halil Aslan geçen seneki derecesini 10 dk. geliştirdi ve 3.47.16’ ile 60-64 yaş kategorisinde 20. Oldu.

 

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı 15 km. yarışında ise maratoncularımızdan Oğuz Kesimli 1.07.58’lik derecesiyle 238. , Emrullah Demirel 1.12.16’lık derecesiyle 490., Hacı Halil Osma ise 1.14.24’lük derecesiyle 668. oldu.

 

 Atletlerimiz yarışmayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptılar.

 

“Sonuçlardan memnunuz. Yaptığımız planlamayı adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşlarımız ilerliyor ama derecelerimiz gençleşiyor. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Yalnız bu kez buruk bir sevinç yaşayabildik. Çünkü arkadaşımız  Yaşar Kanbir’in babasını kaybettik. Kaderin garip bir cilvesidir ki koşu günü onun için en acı günü oldu. Merhuma Allahtan rahmet, arkadaşımıza ve kederli ailesine başsağlığı  ve sabır diliyoruz”dediler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek