Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Kasım 2014, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 2127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Atakan Gündüz Milli Takımda

23-26 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da hazırlık kampına katılacak U14 Milli Takım Aday Kadrosu açıklandı.
Lüleburgazlı Atakan Gündüz Milli Takımda

Lüleburgazspor’dan Altınorduspor Kulübü’ne transfer olan 2001 doğumlu Atakan, U14 yaş milli Takımına seçildi. Altınordu’ya transferinin ilk yılında U13 Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Atakan bu başarısına U14 yaş Milli Takımı’na seçilerek bir yenisini daha ekleyerek Lüleburgazspor’un gururu olmaya devam ediyor.

Sevincini gazetemizle paylaşan Atakan “U14 Yaş Milli Takımına seçildiğim için sevinçli ve gururluyum. Milli Takıma seçilmeme vesile olan Altınordu Spor Kulübü’ne, hocalarımıza, idari personelimize ve bizlere futbolcu olmak adına her türlü imkanı sağlayan Başkanımız Seyit Mehmet Özkan Bey’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefim Milli Takım yaş kategorilerinde adım adım ilerleyerek kalıcı olmak ve Altınorduspor A Takımı’nda oynamak. Buradaki çalışma koşulları ile bunu başaracağımı düşünüyorum” dedi.

Altınorduspor’a transferinde emeği geçenleri de unutmayan Atakan “Lüleburgaz Emrullah Efendi İlköğretim Okulu’na, beden Eğitimi Öğretmenlerim Tayfun Gülereşi ve Aşkın Erbay’a, Lüleburgazspor’da uzun süre çalıştığım alt yapı hocalarım Yüksel Güdücüoğlu ve Mustafa Gönülalan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana emeği geçen hocalarımı mahcup etmeyeceğim. Son olarak da Altınorduspor’a transferimde beni izleyip beğenerek vesile olan Altınordu Scaut Ekibi Serhat Pekmezci ve Alp Özar hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Oğlunun başarısı ile gurur duyduklarını belirten Atakan’ın babası Taşkın Gündüz ise “Atakan’ın Milli Taktıma seçilmesi bizleri ailece çok gururlandırdı. Atakan daha yolun başında sayılır. Önemli olan Milli Takımın üst kategorilerinde başarılı olması bunu da başaracak kapasitede olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii ki burada bir gerçek var. Atakan Altınordu’ya transfer olmasaydı Milli takıma seçilme şansı olmayacaktı. Yetenekli birçok çocuğumuz var ama maalesef önleri açık olmadığı için böylesine şanslar yakalayamıyorlar. Lüleburgaz’da sen ben anlayışıyla değil, biz anlayışıyla hareket edilmesi gerekiyor. Sonuç olarak daha yolun başında olmasına rağmen Atakan’ın bir örnek olmasını, Lüleburgazspor Alt yapısından futbolcu yetiştiğini ispatlamasını arzu ediyorum.

2014 yılından beri bir veli olarak Lüleburgazspor’un içindeyim. Sayısız maçlara gittim. 1991 jenerasyonundan beri takip ediyorum. 92-93-94-95-2001 doğumlulara kadar birçok yetenekli futbolcu yok olup gitti. Aralarında çok yetenekli futbolcular vardı. Fakat futbola yön veren yetkililer bu çocukları görmezden geldi ve sonuç itibarıyle bu çocuklar dağılıp gitti. Umarım bundan sonraki yetkililer daha duyarlı davranırlar. Ben tekrar ilgili emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek