Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 20 Kasım 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1316 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi Kadın Meclisi toplandı

Lüleburgaz Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nce 19 Kasım Çarşamba günü saat 15:30’da Belediye Binası zemin katında 2014 yılı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi toplandı

Toplantıda 2014 yılının değerlendirmesini yapan Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Göçener “Aramızdan ayrılan sekreter arkadaşımız Saadet Akbudak, İstihdam Grup Emek Pazarından arkadaşlarımız ve Emekli Meclisi Ağustos Ayı içerisinde Kadın Meclisi ve Emek Pazarı Başkan ve Başkan Yardımcısı, sekreter seçimlerini yapmıştık. Yönetim kurulu Başkanı Ferah Şirin’in vefatı nedeniyle yerine eş başkan Aysel Balkan Tan gelmiştir. Yürütme kurulunun seçimlerinin bizlerin seçiminden sonra olması bu seçimin yeniden gerekliliğini doğurmuştur. Bugün bu seçimlerimizi de yürütme kurulumuzun isteği doğrultusunda tekrarlayacağız. Tüm sivil toplum örgüt başkanları ve üyelerimizle birlikte 2014 yılı başından bu zamana kadar yaptıklarımıza gelince;

­- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Bir kadın, bir şiir, bir şarkı” adlı gölge oyununu sergiledik.

- 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Lüleburgaz Belediyesi etkinlik çadırlarında “Takı Tasarımı” çadırında çocuklarımıza takı yaptırdık.

- 19-21 Eylül’de Trakya Kalkınma Ajansı’nın “Yöresel Ürünler ve Tatlar” Projesi kapsamında 7 ülkenin bulunduğu, Tekirdağ’daki fuara Emek Pazarı olarak katıldık.

- Eylül Ayı’nda aldığımız bir kararla Atatürk Amblemlerinden “25 Resim 25 Kadın” Atatürk rölyef 3 boyutlu resim çalışması başlattık.  8 gün 24 saatte sayın Nükhet Küçük ve 5 öğrencisi ile kısa zamanda büyük iş başardık. Bu resimleri 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve 10 kasım Ata’yı Anma ve Yaşatma etkinliği çerçevesinde askeri çadırlarda 10 gün süre ile sergiledik. Bundan sonraki çalışmalarımızda daha güçlü ve güzel projeler çıkaracağımıza ben ve tüm üyelerimiz inanıyoruz. Bizlerin yanında olan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek