Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Kasım 2014, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 4081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kim bu para babası başkan ?

Kırklareli sınırları içinde geçtiğimiz hafta ilginç bir olay yaşandı.
Kim bu para babası başkan ?

Kırklareli Defterdarlığı tarafından Lüleburgaz’da bir kişiye emlak artış değerini bildirmediği için 700 bin TL usulsüzlük vergi cezası kesildi.

Cezanın kesilmesinin ardından cezayı yiyen kişi Kırklareli Defterdarlığı’na uzlaşmak için gitti. Yapılan uzun görüşmelerin sonunda bu kişi 500 bin TL peşin para vererek cezasını ödedi.

Ceza yiyen kişinin 400 bin TL’ye almış olduğu tarlaları aradan kısa bir süre geçtikten sonra 4 milyon TL’ye sattığı ve aradaki farkı Vergi Dairesi’ne bildirmediği öğrenildi.

Belediye Başkanı olduğu öğrenilen bu kişinin ödediği ceza ile ilgili gazetemize bilgi veren vatandaşlar; “ Kim bu para babası başkan bizde öğrenelim. Trakya’nın en zenginleri kimler diye kimse düşünmesin. Kim çat diye 500 bin TL’yi çıkartıp vergi cezası ödeyebilir. Bize göre Trakya’nın en zengin belediye başkanıdır” dediler.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek