Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Kasım 2014, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maaşlarını alamayan işçiler Adliyeye başvurdu

Lüleburgaz Pınarhisar yolu üzerinde bulunan Taym Alış-Veriş Merkezleri’nde faaliyet gösteren Ramuze Tekstil çalışanları maaşlarını alamadıklarını iddia edip 15 Kasım Cumartesi günü Adliyeye başvurdular.
Maaşlarını alamayan işçiler Adliyeye başvurdu

2014 yılı Haziran Ayı’ndan beri maaşlarında aksamalar yaşandığını belirten işçiler son iki aydır maaşlarını alamadıklarını söylediler. İşverenin kendilerini oyaladığını, geçtiğimiz hafta Salı gününden beri de işletmenin işverence kapatıldığını söyleyen işçiler alacakları için suç duyurusunda bulunmak üzere Adliye’ye geldiklerini fakat nöbetçi Savcının müsait olmaması nedeniyle şimdilik Adliye’den ayrılacaklarını 17 Kasım Pazartesi günü tekrar Adliyeye gelip alacaklarını alamadıkları için suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek