Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Haziran 2012, Salı 09:39 tarihinde eklendi. 1198 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlhan Selçuk anıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıda 21 Haziran 2010 tarihinde hayatını kaybeden Gazeteci İlhan Selçuk’ da anıldı.
 İlhan Selçuk anıldı  

  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.  Toplantıda  21 Haziran 2010 tarihinde hayatını kaybeden Gazeteci İlhan Selçuk’ da anıldı.

Saat 12.30’da başlayan toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Av. Emrah Arslan, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı  Av. Devrim Gündüz,  Eski Ahmetbey Belediye Başkanı  Recep Ayaz, TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu,  ile birlikte partili üyeler katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  Turabi Kayan yaptı.  2 yıl önce hayatını kaybeden İlhan Selçuk’un  örnek alınması gereken bir gazeteci olduğunu belirten Turabi Kayan, basında  yer alan Suriye tarafından düşürülen savaş uçağı ile ilgili de açıklamada yaptı.

Türkiye’nin bugünlerde dış güçler tarafından  Suriye  ile savaşa sürüklendiğini de belirten  Kayan “Suriye ile yaşanan bu krizde savaş kokuları seziyoruz. Ancak bu konuda Suriye’nin hatası varsa Türkiye bunun hesabı sorulmalıdır.   Ancak Türkiye 1914 yılında da Almanya tarafından savaşa sokulmuştur. Bunları unutmamak lazım” dedi.

Kayan;  daha son İl Kadın Kolları seçimleri ile ilgili bilgi vermesi için  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Elif Varol’a söz verdi.

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları’nda  25 Haziran 2012 Pazartesi  günü yapılan seçimlerde  Lüleburgaz’dan  100  İl Delegesi’nin oy kullanacağını belirterek  İl Kadın Kolları Başkanlığı için  Gülay Tülüş ile Ayşenur Özen’in mücadele edeceğini söyledi.

Varol, daha sonra yaptığı açıklamada “Benim iki kimliğim var. Birincisi CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesiyim. İkincisi ise Lüleburgaz Uçan Eller Kuklaevi’ nde  sanatçıyım Hafta sonunda İstanbul’da Sanat Maratonu’ndaydık. Burada Lüleburgaz’ı temsil ettik. Ancak Yerel Yönetim tarafından Lüleburgaz’da yasaklıyız. Biz hem  Başbakan tarafından kadınlara kabul ettirilmek istenen yasaklara hem de yerel yönetim tarafından  Uçan Eller Kuklaevi’ne karşı getirilen yasağı protesto ediyoruz” dedi.

Varol’un ardından söz alan TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu yaptığı konuşmada “Bugün Türkiye eğer Suriye ile gerçekten bu krizi yaşadığıysa kendi göbeğini kendi kesmeli. Suriye’ye karşı nasıl bir  tavır takınacağına da dış ülkeler değil kendisini karar vermeli.” Dedi.

Kavaklı’ya değil Kofçaz’a yapılmalı

TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu, CHP’de yaptığı konuşmada   Kavaklı’da yapımına başlanan  hapishaneye dikkat çekti.

Dedeoğlu, Kavaklı’da yapımına başlanan hapishane eğer yapılacaksa Kofçaz’a yapılmalı.  Bu hem Kırklareli’nin yapısını bozmaz hem de  Kofçaz’a  hareket kazandırır. Bunu da Milletvekillerimizin Ankara’ya  ileteceğinden şüphemiz yok” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek’de gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kendilerinin geçtiğimiz hafta geç saatlere kadar T.B.M.M.’de çalışmalarda bulunduğunu belirterek bunun Meclis TV. nin yayını   19.00’da bitirdiği için halk tarafından izlenmediğini söyledi.

Trakya çiftçisinin buğday fiyatlarıyla  mağdur edildiğini de belirten Dibek , bunu Ankara’ya taşıdıklarını söyledi.

Yılmazoğlu kaza geçirdi

Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu yolda düşerek hafif şekilde yaralandı.

Yolda düşmesi sonucunda burnunda hafif yaralar oluşan Yılmazoğlu olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinin ardından burnuna 2 dikiş atılan Yılmazoğlu taburcu edildi. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek