Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 11 Kasım 2014, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan ikinci galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelispor, kendi evinde ağırladığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yendi.
Kırklarelispor’dan  ikinci galibiyet

9 Kasım Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan maç saat 13:30’da başladı.

Karşılaşmayı Sefa Demir, Serhat Tekgöz, Selkan Sabancı ve Doğan Altun hakem heyeti yönetti. Karşılaşmaya istekli ve hızlı başlayan Kırklarelispor daha ilk dakikadan itibaren konuk ekip üzerinde baskı kurdu. Maçın 14. Dakikasında Okan Derici’nin attığı gol ile de 1-0’lık galibiyeti yakaladı. Golden sonra da baskılı oyununa devam eden Kırklarelispor 21. Dakikada Onur Garip’in golü ile iyice rahatladı. (2-0) Dakikalar 25’i gösterirken konuk ekibin nadir ataklarından birinde karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kırklarelisporlu Hasan Can’ın hava topu mücadelesine çıktığında Diyarbakırsporlu Kamil’i ittiğine hükmetti. Penaltıyı konuk ekip adına kullanan Şehmuz topu ağlara gönderince skor 2-1 oldu ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya daha atak başlayan konuk ekip oyunda dengeyi sağlamaya çalışırken maçın 48. Dakikasında Şehmuz kendisinin ve takımının ikinci golünü kafa ile Kırklarelispor ağlarına gönderdi. (2-2) Bu dakikadan sonra varını yoğunu ortaya koyan Kırklarelispor, aradığı pozisyonları buldu fakat bir türlü golü bulamadı. 76. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Onur Garip yaklaşık 40 metre mesafeden sert ve düzgün bir vuruşla kaleciyi avlayınca takımını 3-2 galibiyete taşıdı. Maç bu skorla sona erdi ve Kırklarelispor kendi saha ve seyircisi önünde 3 golle 3 puanı almanın sevincini yaşadı. Puanını 11’e yükselten Kırklarelispor, grupta 14. Sıraya yükselirken Diyarbakır 11 puanda kalıp 15.lüğe geriledi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek