Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 10 Kasım 2014, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1199 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kadın Kolları 8 Kasım’ı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığına bağlı Kadın Kolları başkanı ve üyeleri 8 Kasım Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü sebebiyle İstanbul Caddesi’nde çokoprens dağıttı.
CHP Kadın Kolları 8 Kasım’ı kutladı

Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu; “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitleri saygıyla anıyor, Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunu büyük bir sevinç ve mutlulukla kutluyoruz. Bu özel gün için çocuklarımıza bisküvi dağıtıyoruz. Amacımız, çocukların bayramları bayram gibi yaşamalarını sağlamak ve gözlerinde ki mutluluğa şahit olmak.” şeklinde konuştu.

Yaptıkları bu çalışmada bin 500 adet çokoprens  dağıttıklarını söyleyen Yılmazoğlu, tüm Lüleburgaz halkının bayramını kutladı.

Hasan GÜNER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek