KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 05 Kasım 2014, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 3723 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Yıldırım rüzgarı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi kapsamında 4 Kasım Salı günü Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Lüleburgaz’da  Yıldırım rüzgarı

Casa BIANCA’ya gelişinde Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Orkun Anık, eski  Başkan Koray Şentürk ve taraftarlarca karşılanan Başkan Yıldırım’a gelişinde çiçek armağan edildi. Daha sonra proje hakkında bilgiler veren Başkan Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü’ne destek vermek için tüm Fenerbahçeli taraftarları “Hedef 1 Milyon Üye” Projesine katılmaya davet etti.

Taraftarların sorularını yanıtlayan Yıldırım “Projemize katılacak her taraftar maddi manevi destekleriyle takımımıza güç verecek. Dernekler ortadan kaldırılıp şubeleşmeye gideceğiz. Projemize katılan her taraftarımıza anlaşmaya vardığımız Denizbank’tan hem taraftar kartı hem kredi kartı verilecek. Fenerbahçeliler bu kartlar ile harcamalarında %30-40’a varan indirimler kazanacaklar. Tüm Türkiye’de şubeler etkinliklerini sürdürecek ve alınacak arsalara Fenerbahçe evleri yapılacak. Tüm taraftarlarımızdan Fenerbahçe’yi sevenlerden projeye katılmalarını bekliyorum” dedi. Daha sonra Başkan Yıldırım mekânı dolduran taraftarlarla fotoğraf çektirip forma imzaladı. Taraftarların Başkana sevgi seli o kadar yoğundu ki forma imzalatma, selfi ve fotoğraf çektirme faslı hayli uzun sürdü. Bu arada Fenerbahçeliler Derneği’ne Yıldırım’a “Doğduğum yer Lüleburgaz” yazılı bir Lüleburgazspor forması hediye edildi.

GS’li genci FB üyesi yaptı

Fotoğraf çeken Tarık Temiz isimli gence hangi takımı tuttuğunu soran Başkan Yıldırım, Galatasaray cevabını alınca “ Güzel” diyerek “Seni FB’li yapalım” dedi. Tarık Temiz de “Olur Başkanım” deyince Yıldırım üyelik formunu imzalattığı genci taraftarları arasına kattı. Başkanın sıcak ve samimi tavırları tüm taraftarları mutlu etti. 80’li yıllarda Lüleburgaz ve civarında çalıştığını belirten Yıldırım, tekrar Lüleburgaz’a gelme sözü verip Babaeski’ye doğru yola çıktı.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek